Roda JC toch niet in eredivisie vrouwen

Roda JC toch niet in eredivisie vrouwen

Roda JC is door de KNVB gepasseerd bij de start van de eredivisie voetbal voor vrouwen. Dat bleek vanochtend bij de ondertekening van een convenant tussen de KNVB, en de belangenverenigingen van de betaald voetbal clubs. De eredivisie gaat van start met de zes clubs AZ, ADO Den Haag, SC Heerenveen, FC Twente, FC Utrecht en Willem II.

Roda JC had zich ook kandidaat gesteld, maar voldeed volgens de KNVB niet aan de criteria. Directeur Huub Narinx van Roda JC laat in een reactie weten zeer teleurgesteld te zijn over die beslissing. Roda blijft het proefproject in het vrouwenvoetbal wel volgen, om eventueel in een later tijdstip in te stappen.

Logo 1Limburg

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Naar aanleiding van het oprollen van een grote Albanese drugsbende in Geleen werden verschillende partijen, waaronder makelaars, opgeroepen om waakzamer te zijn. De drempel voor makelaars om aangifte te doen als criminelen een woning aanschaffen, is echter…

Negen jaar gevangenis voor Sittardse nepagent

Negen jaar gevangenis voor Sittardse nepagent

De rechter heeft Berry A. (33) veroordeeld tot een celstraf van negen jaar, omdat de Sittardenaar een gewelddadige overval heeft gepleegd in 2017. Hij deed zich destijds voor als lid van een arrestatieteam.

Programma's