Robert Janssen in de Vierdaagse: Waarom doen we het met z'n allen?

Robert Janssen in de Vierdaagse: Waarom doen we het met z'n allen?

Naar aanleiding van de foto van Pawel Poljanski's benen tijdens de Tour de France, bekijkt L1-verslaggever Robert Janssen zijn eigen benen.

"Zoveel wandelen, dat kan eigenlijk ook niet goed zijn. Waarom doen we het dan met z'n allen? Ik hoorde gister iemand zeggen dat het misschien een soort verslaving is: die kilometers maken en saamhorigheid voelen" Robert Janssen

"Zoveel wandelen, dat kan eigenlijk ook niet goed zijn. Waarom doen we het dan met z'n allen? Ik hoorde gister iemand zeggen dat het misschien een soort verslaving is: die kilometers maken en saamhorigheid voelen", zegt Robert.

"Je ziet mensen strompelen, maar dan loopt er ook meteen iemand naar toe die hen een hart onder de riem steekt. Het mooie is dat iedereen elkaar aanmoedigt."

Hij geeft wel toe zeker één keer in de 50 minuten zichzelf af te vragen waarom hij er überhaupt aan begonnen is. Hij houdt vol door te luisteren naar de radio en zijn eigen muziekselectie, al wordt niet iedereen daar blij van.

"Ik kreeg net nog een compliment voor mijn zangkunsten: "Zing je voor mij? Dan laat maar hoor", lacht Robert. Hij hoopt vandaag om 15.00 uur de finish te halen:

|

Vierdaagse

Volg Robert en alle Limburgers tijdens de Nijmeegse Vierdaagse op de voet.

Bekijk en beluister alles op L1.nl/Vierdaagse

Logo 1Limburg

Programma's