Radioreclame loont!

Radioreclame loont!

Het Radio Advies Bureau (RAB), de marketingorganisatie van alle landelijke en regionale, publieke en commerciële radiostations, laat weten dat radioreclame de laatste tijd weer volop in trek is. In het tweede kwartaal is de radioreclamemarkt fors gegroeid.

In totaal staken adverteerders in de afgelopen drie maanden zo'n 54,7 miljoen euro in reclame via de radio. Dit was 6 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Dit betekent dat dit de hoogste uitgaven aan radio reclame zijn sinds 2008.Deze cijfers wijzen er op dat adverteerders de kracht voor radio (h)erkennen én dat investeren in radio reclame loont. Uiteraard kunt u ook bij L1 terecht voor een op maat gemaakte radio campagne. De mogelijkheden zijn daarin legio. Ook voor het najaar hebben wij daarin een zeer interessante aanbieding. Hierover leest u meer verderop in deze nieuwsbrief.


Verras uw klanten met ons enorme bereik en laat ze de respons ervaren op uw radio commercial. Om uw specifieke wensen te bespreken kunt u ons telefonisch bereiken via 043-8506060 of per e-mail via reclame@l1.nl.

Logo 1Limburg

1Lunch: Politicus zoekt 'online bullies' thuis op

1Lunch: Politicus zoekt 'online bullies' thuis op

Man die zijn dode moeder in huis verborg weer voor de rechter, traumahelikopter naar ernstig ongeval, tennisster Demi Schuurs gaat opnieuw meedoen aan de WTA Finals en politicus zoekt mensen op na online scheldkanonnades. Dit en meer in onze 1Lunch.

Programma's