Radionieuws: Rattenplaag in Heerlerheide

Radionieuws: Rattenplaag in Heerlerheide

De onderwerpen van L1NWS op L1 Radio:

Rattenplaag in Heerlerheide
Een rattenplaag teistert het centrum van Heerlerheide. Inwoners hebben veel last van het ongedierte. Een aantal raadsleden eist een oplossing van de gemeente. Ze zijn bang dat de ratten een risico vormen voor de gezondheid.

Timmermans om opheldering gevraagd over Gülen
Eurocommissaris Frans Timmermans krijgt veel kritiek nu hij eerst zegt dat hij uit Amerikaanse bronnen heeft vernomen dat de Gulen-beweging inderdaad betrokken was bij de couppoging in Turkije, maar die woorden nu afzwakt. En dat leidt tot een hoop politieke rumoer. Het CDA in het Europees Parlement verbaast zich over de uitspraken van Frans Timmermans en roept de bewindsman tot de orde.

Limburgse gemeenten moeten het aantal snackbars terugdringen!
In veel Limburgse gemeenten is het aantal fastfoodrestaurants flink hoger dan gemiddeld. Relatief veel Limburgers kampen ook met overgewicht en de problemen die daarbij horen. Ons gesprek van de dagLimburgse gemeenten moeten het aantal snackbars terugdringen!

L1 Radionieuws
Van 12:00 - 13:00 op L1 Radio

Luister L1 Radio via www.L1.nl/radio of op FM 95.3 en 100.3.
L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

Logo 1Limburg

Seun of God tegen broertje: 'Jullie trapten alles lang'

Seun of God tegen broertje: 'Jullie trapten alles lang'

Voor de zevende keer in hun carrière stonden broers Ralf (29) en Mats (26) Seuntjens tegenover elkaar op een voetbalveld. Tot zaterdag was de onderlinge score in balans, maar door de nederlaag van VVV-Venlo bij AZ (3-0) staat Ralf op achterstand.

Programma's