Radionieuws 12:00: Tekort aan seniorenwoningen in Limburg

Radionieuws 12:00: Tekort aan seniorenwoningen in Limburg

De onderwerpen van het L1NWS op L1 Radio:

Tekort aan seniorenwoningen in Limburg
Gemeenten verwachten een tekort aan seniorenwoningen. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van ouderennorganisatie ANBO. In de uitzending is de directeur van die belangenorganisatie Liane den Haan.

Refresco koopt blikjesvuller DIS
Sap- en frisdrankbottelaar DIS uit Sittard wordt overgenomen door de Rotterdamse branchegenoot Refresco Gerber. De Rotterdammers zijn vooral bekend van hun Wicky-limonade. Refresco Gerber betaalt 72 miljoen euro voor het Limburgse bedrijf. DIS, met een jaaromzet van 90 miljoen euro, vult jaarlijks voor zo'n 300 miljoen liter aan blikjes voor grote internationale merken. Het gaat voornamelijk om frisdrank, maar DIS verwerkt ook bier. Bij de in 1964 opgerichte onderneming werken 198 mensen. We spreken met directeur Marco Geurten van DIS.

Gesprek van de dag: De grote lenteschoonmaak
Het opruimen en weggooien van oude spullen tijdens de grote lenteschoonmaak is begonnen. Dit kan zorgen voor besluitloze beslissingen. Een professionele organizing coach kan daarbij een handje helpen. Patricia Gorissen is hier een van en bekijkt op maat met je hoe je je huis organized proof kan maken. Patricia Gorissen, organizing coach van Goed Georganiseerd

L1 Radionieuws
Van 12:00 - 12:30 op L1 Radio
Luister L1 Radio via www.L1.nl/radio of op FM 95.3 en 100.3.
L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

Logo 1Limburg

Programma's