Postbus 31 - 8 september 2019

Postbus 31 - 8 september 2019

Luister hier het felicitatieprogramma van L1, gepresenteerd door Robert Janssen, terug.

|
|

De uittips voor zondag 8 september

In Bingelrade vind de 3e garage-sale plaats vandaag. Tussen 9 en 15 uur kan er worden gesnuffeld worden tussen de tientallen verschillende kraampjes in het dorp met zelfgemaakte en 2e-hands spullen. Diverse bewoners van Bingelrade openen hun poorten. De deelnemers zijn te herkennen aan de vlaggen.
De entree van de garage-sale is gratis.

Op het Brouwersplein te Oud-Geleen vinden dit jaar vandaag vanaf 13.00 uur wederom de Torenfeesten plaats. Met diverse optredens en amusement voor jong en oud.. De activiteit wordt opgeluisterd door diverse artiesten. Onder meer de jeugd-drumband van Harmonie St. Cecilia, Nico Rademackers, Younique, Andy & Roy en Baroesjko. Ook zijn er weer diverse prijzen te winnen en er is natuurlijk koffie met gebak en lekker eten en drinken.

Het bijenpaviljoen, in de Tuinen van Buitenplaats Vaeshartelt te Maastricht, houdt vandaag weer open dag. Daarbij geef imkervereniging Mergelland geeft tussen 11 en 16 uur uitleg over het leven van de honingbij. In het bijenpaviljoen wonen een aantal bijenvolken. Verder is er een bijen en vlindertuin met vele bloeiende planten. Ook is er een observatiekast, om de bijen van “dichtbij” te bewonderen. Het adres van is Buitenplaats Vaeshartelt, Weert 9 in Maastricht.

Vandaag is de laatste dag van het pompoenweekend bij de tuin ‘Huys en Hof’ in Buggenum. Dan zijn hier meer dan 200 soorten pompoenen, sierfruit en kalebassen voor decoratie en consumptie te vinden. Ook zijn er diverse andere pompoen-producten aanwezig en te koop. Verder zijn er vele sierkomkommers, herfstvruchten en allerlei verrassende andere vruchten en planten te bewonderen en te koop. De pompoendag duurt van 10 tot 17 uur. Huys en Hof is te vinden op de Holstraat 19 in Buggenum.

Hoe kom ik in de uitzending?

Omdat er wekelijks veel aanvragen binnenkomen is het verstandig uw aanvraag tijdig in te sturen. Bij het aanmeldformulier zie je welke zondagen nog open staan.

Uittips

Melden van tips voor de zondag. Wil je een activiteit doorgeven voor de rubriek 'Tips voor de zondag', dan kun je de informatie tijdig mailen naar postbus31@L1.nl.

In de rubriek worden alleen activiteiten gemeld die op de zondag van uitzending plaatsvinden. De toegangsprijs mag niet hoger liggen dan vijf euro. De eenmalige vermelding is gratis. De redactie behoudt het recht om, zonder opgaaf van reden, bepaalde activiteiten niet op te nemen.

Postbus 31

Iedere zondag van 09:00 tot 11:00 uur op L1 Radio. Meer informatie én uittips op L1.nl/Postbus31

Luister L1 Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

Logo 1Limburg

Programma's