Postbus 31 - 26 januari 2020

Postbus 31 - 26 januari 2020

Luister hier het felicitatieprogramma van L1, gepresenteerd door Pieter Kiewied, terug.

|
|

Vanmiddag organiseert het Regionaal Landschap Kempen en Maasland een mooie wandeling door het Grenspark Kempen~Broek. Het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man in Weert is een ideale uitvalsbasis voor een kennismaking met het Kempen~Broek.

Wat is Kempen~Broek, waar ligt het en wat is er zo bijzonder aan het IJzeren Man gebied. Een Verkenner leidt u langs de mooiste plekjes in het IJzeren Man gebied. Vertrokken word om 14:00 uur bij Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man in Weert aan de Geurtsvenweg 4. De tocht zal ongeveer 2 uur duren. De deelnameprijs per persoon bedraagt € 2,- maar voor een heel gezin betaald u € 5,-.

Stichting ORMUS organiseert vandaag een grote rommel-, speelgoed- en boekenmarkt, met cd's, dvd's, vintage en carnavalskleding. De markt gaat door in Cultureel Centrum De Spil in Maasbracht aan de Suikerdoossingel 55. Open van 12 tot 15:30 uur en de toegangsprijs bedraagt € 1,- voor iedereen ouder dan 11 jaar.

In Geulle gaat vandaag een grote Carnavalsmarkt door. Je vindt er alles voor de versiering van je huis en natuurlijk jezelf. Kleding, accessoires, schmink, noem het maar en je vindt het in Gemeenschapshuis de Kollekamp aan de Heerenstraat 77 in Geulle-Moorveld. Open van 9:30 tot 14:00 uur.

Een mooi moment om in Landgraaf een originele outfit voor de komende carnaval te vinden. Theater Landgraaf ruimt haar kleding namelijk op en daar zitten leuke items tussen. Een vintage dames- of herenhoedje, een fanfare pak of foute regenjas. Ga maar eens kijken vanmiddag. Tussen 13 en 17:00 uur bent u van harte welkom in Theater Landgraaf op het adres Kerkberg 4. De entreeprijs bedraagt € 1,-.

De Limburgse Blaaskapel Joland’anka stopt er na 13 jaar mee. Vanmiddag kunt u nog één keer luisteren naar hun Tsjechische muziek. Het 2 uur durende afscheid concert zal gegeven worden in zaal ’t Schöpke op het adres Nagelbeek 4 in Schinnen en begint om 14:00 uur.

Vandaag kunt u weer naar Gemeenschapshuis Klaver 4 in Brunssum voor een gezellige en drukbezochte rommelmarkt. Open van 10 tot 14:30 uur en de toegang is gratis. Het Gemeenschapshuis Klaver 4 vindt u aan de Florence Nightingalestraat 6 in Brunssum.

Hoe kom ik in de uitzending?

Omdat er wekelijks veel aanvragen binnenkomen is het verstandig uw aanvraag tijdig in te sturen. Bij het aanmeldformulier zie je welke zondagen nog open staan.

Uittips

Melden van tips voor de zondag. Wil je een activiteit doorgeven voor de rubriek 'Tips voor de zondag', dan kun je de informatie tijdig mailen naar postbus31@L1.nl.

In de rubriek worden alleen activiteiten gemeld die op de zondag van uitzending plaatsvinden. De toegangsprijs mag niet hoger liggen dan vijf euro. De eenmalige vermelding is gratis. De redactie behoudt het recht om, zonder opgaaf van reden, bepaalde activiteiten niet op te nemen.

Postbus 31

Iedere zondag van 09:00 tot 11:00 uur op L1 Radio. Meer informatie én uittips op L1.nl/Postbus31

Luister L1 Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

L1mburg Centraal - 27 februari 2020

L1mburg Centraal - 27 februari 2020

L1mburg Centraal: Heerlen zit niet te wachten op dak- en thuislozen uit Den Haag

L1mburg Centraal: Heerlen zit niet te wachten op dak- en thuislozen uit Den Haag

L1mburg Centraal: Honderden Duitsers in grensregio in corona-quarantaine

L1mburg Centraal: Honderden Duitsers in grensregio in corona-quarantaine

L1mburg Centraal: Schutter Manon Smeets wil naar Tokio

L1mburg Centraal: Schutter Manon Smeets wil naar Tokio

L1mburg Centraal: The Great Gatsby door Toneelgroep Maastricht

L1mburg Centraal: The Great Gatsby door Toneelgroep Maastricht

L1mburg Centraal: Mitch Kuijpers vechtend naar de top

L1mburg Centraal: Mitch Kuijpers vechtend naar de top

Logo 1Limburg

Programma's