Postbus 31 - 2 februari 2020

Postbus 31 - 2 februari 2020

Luister hier het felicitatieprogramma van L1, gepresenteerd door Pieter Kiewied, terug.

|
|

Voorjaarswandeltocht Neeritter
Wandelvereniging de Grensstappers uit Neeritter organiseert vandaag haar voorjaarswandeltocht in de omgeving van Neeritter, Thorn en Kessenich/Geistingen. De tocht zal afhankelijk van de gekozen afstanden, de mooie omgeving van deze dorpen doorkruisen. Er is een goed verzorgde rustplaats opgenomen. U kan kiezen uit 3 routes gaande van ruim 7 km tot 25 km. Startlocatie en het eindpunt is bij café Scheepers-Hansen Bosstraat 10 in Neeritter. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 voor iedereen die niet is aangesloten bij de Wandelbond. Starten tussen nu en uiterlijk 14:00 uur.

Snuffelmarkt Cadier en Keer
Vandaag organiseren de leden van fanfare St. Blasius Cadier en Keer weer een gezellige en overdekte snuffelmarkt. Er is van alles te koop, van kleding tot potten en pannen, van boeken tot speelgoed en nog veel meer. Ga maar eens kijken in gemeenschapshuis ’t Keerhoes aan de Limburgerstraat 78 in Cadier en Keer. Open vanaf nu tot 15:00 uur en de entree is € 1,50 en hiervoor krijgt u ook een kop koffie of thee.

Tentoonstelling Heythuysen
Cursisten van de teken- schilderschool Atelier Leudal tonen vanmiddag hun werk dat ze recentelijk gemaakt hebben. De leeftijd van de kunstenaars varieert van 6 tot 87 jaar, met weinig en (heel) veel ervaring. De werken zijn zeer divers, van papier tot doek en paneel, van potlood, houtskool, pastel, acryl en olieverf. U zult verrast zijn door de kwaliteit die vandaag geboden wordt. De expositie gaat door in Atelier Leudal, gelegen aan de Dorpstraat 65B in Heythuysen. Open van 12 tot 17:00 uur en de toegang is gratis.

Luikse Markt Nuth
Het Damescomite van de Kon. Harmonie St. Bavo Nuth heeft een mooie en gezellige Luikse markt georganiseert. Deze gaat door in de Smeijstershoek aan de Dorpstraat 13 in Nuth. Gezellig snuffelen tussen de diverse tweedehandsspullen onder het genot van een kop koffie en/of thee met ‘n lekker stuk zelfgebakken gebak. U bent van harte welkom van 10 tot 16:30 uur. De entreeprijs bedraagt €0,50.

Carnavalsmerktj Ospel
Vastelaoves Vereniging de Vlikkestaekers uit Ospel nodigt u uit voor haar grote Carnavalsmerktj die vandaag doorgaat in Gemeenschapshuis Haaze-Hoof aan het Aerthijsplein 3 in Ospel. Deze dag wordt er door een groot aantal standhouders uit heel Limburg kostuums, schmink, maskers, hoedjes, 2e handskleding en decoraties verkocht met diverse aanbiedingen. Open van 11 tot 16:30 uur en de entree bedraagt € 1,50.

Hoe kom ik in de uitzending?

Omdat er wekelijks veel aanvragen binnenkomen is het verstandig uw aanvraag tijdig in te sturen. Bij het aanmeldformulier zie je welke zondagen nog open staan.

Uittips

Melden van tips voor de zondag. Wil je een activiteit doorgeven voor de rubriek 'Tips voor de zondag', dan kun je de informatie tijdig mailen naar postbus31@L1.nl.

In de rubriek worden alleen activiteiten gemeld die op de zondag van uitzending plaatsvinden. De toegangsprijs mag niet hoger liggen dan vijf euro. De eenmalige vermelding is gratis. De redactie behoudt het recht om, zonder opgaaf van reden, bepaalde activiteiten niet op te nemen.

Postbus 31

Iedere zondag van 09:00 tot 11:00 uur op L1 Radio. Meer informatie én uittips op L1.nl/Postbus31

Luister L1 Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

L1mburg Centraal - 27 februari 2020

L1mburg Centraal - 27 februari 2020

L1mburg Centraal: Heerlen zit niet te wachten op dak- en thuislozen uit Den Haag

L1mburg Centraal: Heerlen zit niet te wachten op dak- en thuislozen uit Den Haag

L1mburg Centraal: Honderden Duitsers in grensregio in corona-quarantaine

L1mburg Centraal: Honderden Duitsers in grensregio in corona-quarantaine

L1mburg Centraal: Schutter Manon Smeets wil naar Tokio

L1mburg Centraal: Schutter Manon Smeets wil naar Tokio

L1mburg Centraal: The Great Gatsby door Toneelgroep Maastricht

L1mburg Centraal: The Great Gatsby door Toneelgroep Maastricht

L1mburg Centraal: Mitch Kuijpers vechtend naar de top

L1mburg Centraal: Mitch Kuijpers vechtend naar de top

Logo 1Limburg

Programma's