In 2019 wordt de allerlaatste Nu of Nooit muziekwedstrijd gehouden. Een goed moment om in deze podcast terug te blikken met een aantal van de winnaars.

De zesde aflevering van de Pop in Limburg podcast! Een productie van L1 in samenwerking met Pop in Limburg over alles met betrekking tot popmuziek in onze provincie.

In 2019 wordt de allerlaatste Nu of Nooit muziekwedstrijd gehouden. Een goed moment om terug te blikken met een aantal van de winnaars.

In deze aflevering spreekt Rian Moonen bij het kantoor van Pop in Limburg in Geleen samen met Julie van Diem van Pop in Limburg met Guyon Waltmans (Jick Munro & the Amazing Laserbeams) en Thijs Schrijnemakers (Alize).

Zij wonnen bijna tien jaar na elkaar Nu Of Nooit. Hoe gaat het nu met hen? Wat is er over gebleven van de 'Nu of Nooit vloek'? Hoe denken zij dat een vervolg op Nu of Nooit eruit zou moeten zien? Dat en meer komt naar voren in de nieuwe Pop in Limburg podcast.

Pop in Limburg (Stichting Popmuziek Limburg) is de provinciale popkoepel van de provincie Limburg. In samenwerking met muzikanten, muziekcollectieven, jongerencentra, poppodia, festivals, opleidingen, lokale en regionale overheden en iedereen met een hart voor popmuziek streven we naar een bloeiend ecosysteem voor popmuziek in onze provincie.

Terug naar podcast