Zondag 19 april is muziekkenner Gert Geluk nogmaals te gast bij Emil Szarkowicz.

Deze keer een uur lang muziek om Hoop, liefde, kracht en inspiratie te bieden in deze Coronacrisis. Een Selectie muziek samengesteld door muziekkenner-en verzamelaar Gert Geluk uit persoonlijke verzameling.

Gert Geluk studeerde communicatiewetenschap en kunstgeschiedenis, cultuur en mentaliteitsgeschiedenis.

Hij was docent aan de basisschool Mattheüs Venlo en ging naderhand naar de openbare school in Blerick. Werkte van 1991 tot 1995 bij het Noordhollands Philharmonisch Orkest in Haarlem.

In 1995 ging Gert naar Maastricht naar het LSO als hoofd communicatie, marketing en pr. Hij heeft mede daardoor een 1000tal concerten van LSO tijdens zijn loopbaan gehoord.

Gert Geluk is in de eerste plaats muziekliefhebber, daarnaast muziekkenner en goed op de hoogte van de symfonische muziek van de laatste eeuwen.

Maar ook literatuur, poëzie en strips/beeldverhalen hebben zijn bijzondere interesse, is een passie zelfs! Gert is verzamelaar van niet- doorsnee klassieke muziek mede door loopbaan bij symfonie orkesten.

Tot 1 oktober 2013 was hij hoofd communicatie en marketing van de philharmonie Zuid-Nederland, voorheen het Limburgs Symfonie Orkest en is al enkele jaren directeur van Festival Vocallis.

Terug naar podcast