In deze podcast van De Stemming onder anderen Mayco ten Kate, melkveehouder in Nederweert, en biologische boer Mark Venner die een voedselbos exploiteert.

Het jaarlijkse tweegesprek tussen twee jonge Limburgse boeren. Mayco ten Kate is melkveehouder in Nederweert en biologische boer Mark Venner exploiteert een voedselbos. Hoe zien ze de toekomst van de agrarische sector?

Edmond Staal, het gezicht van Stichting het Limburgs Landschap, gaat met pensioen. In welke conditie verkeren natuur, milieu en landschap anno 2022 in deze provincie?

Jaap Robben komt vertellen over zijn derde roman Schemerleven. Een boek over een verzwegen verdriet, de katholieke schaamtecultuur van de jaren 60 en ’n beetje Sittard.

Onze psychologie-analist Danny Mullenders over ‘psychologische bewegingsruimte’ op je werk. Hoe meer zelfkennis, hoe beter een werknemer zich staande kan houden.

Het panel – met Maren Slangen (PvdA-fractievoorzitter in Maastricht), Karel Leunissen (oud-voorzitter CDA-Limburg) en Jan de Wit (ex-Kamerlid SP) – discussieert over de nieuwe asielwet, de waarschuwing van CZ en andere actuele zaken.

Een column van comédienne Resi Coumans.

Terug naar podcast