Plat-eweg extra: Sjoen Leedjes met Harold K, Joep Conjaerts en ’t Vriej Volk

Plat-eweg extra: Sjoen Leedjes met Harold K, Joep Conjaerts en ’t Vriej Volk

Zaterdag 5 januari 13:00-15:00

Sjoen Leedjes is de naam van een concertenreeks in de prachtige ambiance van de kloosterbibliotheek van Wittem. Geprogrammeerd door Paul van Loo bestegen al vele regionaal en nationaal bekende artiesten het prachtige podium.

Op woensdag 28 november vond het laatste concert van 2018 plaats. Harold K en ’t Vriej Volk en Joep Conjaerts stonden op het affiche.

In een twee uur durende radioregistratie hoor je:

Joep Conjaerts
Opnui beginne, Dublin, Meneer, meneer, Knöäk, Rauwe dagen, Gewonnen, Iedereen komt aan, Drek, Ma Chérie, Sanne en Voorzichtig op reis (niet doodgaan).

Harold K en ’t Vriej Volk
Maondig, Mama Courage, Moodersjoet, Gender, Narrenschip, Miene Nonk, Mama Courage, Geluif, Haop en Leefde, Heppeneert, Tied, ‘t Zjwatte Loak, Wie hèl is d’r Baom, Om te zegke dat ich van dich houd en Dae Zomer.

De heren laten zich begeleiden door Linda Koolen, op zang, bas en trompet, Niki van der Schuren op bas en baritonsax, Thimo Gijezen op bas, accordeon en baritongitaar, René Bijlmakers op vocals, Erwin Gielen op percussie en Anne Smeets op percussie.

Speciale gasten waren Joep van Wegberg (Joep’s Kapel) op backing vocals en Ivo Rosbeek op toetsen.

De opnames werden gemaakt door Frank Heine en nabewerkt door Rob Driessen.

|
|

Plat-eweg

Elke zaterdag drie uur lang van 13:00 tot 16:00 uur. Van maandag tot en met woensdag tussen 19:00 en 20:00 uur telkens een uur herhaling. Op donderdag en vrijdag zijn er weer verse uitzendingen vol Limburgstalige muziek.

24/7 op L1.nl/PlatEweg of plateweg.nl.

Luister L1 Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

Logo 1Limburg

Programma's