Plat-eweg - 9 mrt 2019

Plat-eweg - 9 mrt 2019

Plat-eweg op alfabet!

Voor de Plat-eweg uitzending van zaterdag 9 maart struint programmamaker Henk Hover op alfabetische volgorde door de digitale muziekcollectie van L1.

De A is van Angelina of van Arno Adams, de B van Beppie of van Big Benny, de C van Christel & Quinn enzovoorts. Zelfs de altijd lastige Q en de X worden van een artiest, orkest of groep voorzien. Tegen een uur of vier belanden we bij de Z van Ziesjoem, of Zone 62 of ZiZiKweKwe. Wie zal het zeggen.

Luister zaterdag tussen 13:00 en 16:-00 uur naar de verrassende keuzes van Henk Hover in Plat-eweg op L1 radio of via www.plateweg.nl

Plat-du-jour
De Plat-du jour van komende week is van de hand van Johan Veugelers. Zijn nieuwe lied "ne Vent Vör Amore"beleeft zaterdag zijn radioprimeur in Plat-eweg.

Luister mee!

Uitzending terugluisteren

|
|
|

Plat-eweg

Elke zaterdag drie uur lang van 13:00 tot 16:00 uur. Van maandag tot en met woensdag tussen 19:00 en 20:00 uur telkens een uur herhaling. Op donderdag en vrijdag zijn er weer verse uitzendingen vol Limburgstalige muziek.

24/7 op L1.nl/PlatEweg of plateweg.nl.

Luister L1 Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

Logo 1Limburg

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Naar aanleiding van het oprollen van een grote Albanese drugsbende in Geleen werden verschillende partijen, waaronder makelaars, opgeroepen om waakzamer te zijn. De drempel voor makelaars om aangifte te doen als criminelen een woning aanschaffen, is echter…

Negen jaar gevangenis voor Sittardse nepagent

Negen jaar gevangenis voor Sittardse nepagent

De rechter heeft Berry A. (33) veroordeeld tot een celstraf van negen jaar, omdat de Sittardenaar een gewelddadige overval heeft gepleegd in 2017. Hij deed zich destijds voor als lid van een arrestatieteam.

Programma's