Plat-du-jour: Johan Veugelers – One night stand ( Limburgse versie)

Plat-du-jour: Johan Veugelers – One night stand ( Limburgse versie)

Accordeonist Johan Veugelers is de maker van de Plat-du-Jour deze week in Plat-eweg. Veugelers timmert al jaren aan de muzikale weg en is in Vlaanderen razend bekend.

Liedjes als “Ik Was Nooit Een Casanova” en “Hey Jij”stonden hoog in de Belgische hitparades. Dat lukte ook met een Nederlandstalige versie van de Fabrizio-hit “Roetewisser”. Een paar maanden geleden verscheen zijn single “One night stand”.

BEKIJK HIER DE CLIP

Een vrolijke meezinger in de beste Nederlandstalige volksmuziektraditie. In Plat-eweg was het liedje te horen als nummer 11 in de L1mbo Top 10 van de maand april 2018.

Via Facebook ontstond er een leuk contact en Plat-eweg programmamaker Henk Hover opperde terloops het idee om een Limburgstalige versie van het nummer uit te brengen.

Tot zijn grote verrassing viel maandag de Limburgse versie van “One Night Stand” op de digitale deurmat. En deze week hoor je hem de hele week als Plat-du-jour in Plat-eweg.

Plat-eweg

Elke zaterdag drie uur lang van 13:00 tot 16:00 uur. Van maandag tot en met woensdag tussen 19:00 en 20:00 uur telkens een uur herhaling. Op donderdag en vrijdag zijn er weer verse uitzendingen vol Limburgstalige muziek.

24/7 op L1.nl/PlatEweg of plateweg.nl.

Luister L1 Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

Logo 1Limburg

Programma's