Oud Prins van Maasbree steunt Speelgoedbank Peel & Maas en Leudal

Oud Prins van Maasbree steunt Speelgoedbank Peel & Maas en Leudal

De Vasteloavesprins 2018 van CV Den Hab uit Maasbree, Prins Jaco I, heeft de Speelgoedbank Peel & Maas en Leudal verrast met een cheque van 125 euro.

Lees hier het verhaal over de gulle gift van Jaco I:


Persbericht

Prins Jaco I verrast de Speelgoedbank

In de laatste maanden van zijn regeerperiode verraste Prins Jaco I van CV D’n Hab uit Maasbree de Speelgoedbank met een gulle bijdrage. Rudie Peeters, voorzitter van Speelgoedbank Peel & Maas en Leudal, kreeg van hem een cheque van 125 euro.

Ook dit jaar schonk de Coop in Maasbree een minuut gratis winkelen aan prins carnaval. Jaco: ‘Ik besloot om de helft van de waarde van de boodschappen aan een goed doel te schenken. Reden dus om er met mijn adjudanten Erik en Dennis tijdens die minuut vol voor te gaan.’ Jaco koos ervoor om het bedrag dat zijn winkelsprint opleverde aan een lokaal goed doel te schenken. Jaco: ‘Eigenlijk komt het geld bij elk goed doel prima terecht. Ik wilde echter iets steunen waar ik dichtbij sta. Letterlijk én figuurlijk. De Speelgoedbank paste wat dat betreft perfect. Ik heb zelf jonge kinderen die door mijn vrouw en mij geregeld verwend worden met een cadeautje. Ik besef heel goed dat dat niet in elk gezin vanzelfsprekend is. Ik wil andere ouders ook de kans geven om blij te worden van het gelukkige gezichtje van hun kind als het een cadeau uitpakt. Daarom heb ik de helft van de opbrengst van de minuut winkelen aan de Speelgoedbank geschonken.’ Rudie Peeters was blij verrast door het gebaar van prins Jaco I. ‘Ik vind het super dat Jaco aan ons gedacht heeft. Met zijn bijdrage kunnen we weer vijf kinderen een mooie verjaardag bezorgen!’

www.speelgoedbankpeelenmaas.nl

Logo 1Limburg

Dumoulin is na vijf jaar prestigieuze wielrentrofee kwijt

Dumoulin is na vijf jaar prestigieuze wielrentrofee kwijt

De Limburgse Mike Teunissen mag zich geen wielrenner van het jaar noemen. Die eer ging woensdagavond in Den Bosch naar Mathieu van der Poel. De wegrenner, veldrijder en mountainbiker volgt Tom Dumoulin op, die vijf jaar op rij de Gerrit Schulte Trofee…