Où est le bidon op 15 juli?

Où est le bidon op 15 juli?

Maak kans op het wielershirt van Tour de L1mbourg én een gloednieuwe racefiets!

Tour de L1mbourg is er weer! Ook dit jaar maak je weer kans op leuke prijzen bij dé wielertalkshow van Limburg. Iedere dag vanaf een prachtige locatie in de provincie.

Dan mag het beroemde spel natuurlijk niet ontbreken: Où est le bidon? Iedere uitzending duikt de bidon op een ander plekje in Limburg op. Als je het weet, kun je op L1 Facebook reageren. Onder alle reacties verloten we iedere dag ons prachtige wielershirt van Tour de L1mbourg!

En als klap op de vuurpijl: in onze laatste uitzending verloten we een gloednieuwe racefiets van Isaac onder alle reacties van afgelopen 3 weken.

Speel mee via L1 Facebook

Geen Facebook? Dan kun je het formulier onderaan dit bericht invullen.

Maak kans op deze racefiets van Isaac

Maak kans op deze racefiets van Isaac
Maak kans op deze racefiets van Isaac

Alle locaties Tour de L1mbourg

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Alle locaties van Tour de L1mbourg
Alle locaties van Tour de L1mbourg

Tour de L1mbourg

Iedere dag tijdens de Tour de France vanaf 18:30 een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats, live op L1 TV. Herhaling om 20:30 en 22:30. Te zien op digitale tv: Ziggo kanaal 713 en KPN kanaal 508.
Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Limburg en Limburg Cycling.

Meer informatie over Tour de L1mbourg, met bijvoorbeeld een overzicht aan alle locaties en fietstochten, op L1.nl/TourDeL1mbourg

Ou est le bidon?

Ik weet het!

Logo 1Limburg

Programma's