Oranjevrouwen spelen gelijk tegen Brazilië

Oranjevrouwen spelen gelijk tegen Brazilië

De Oranjevrouwen hebben in de oefeninterland tegen Brazilië gelijk gespeeld: 0-0.

De equipe van de Roermondse bondscoach Roger Reijners speelde woensdagavond in Nijmegen ter voorbereiding op de laatste twee duels van de kwalificatie voor het WK dat volgend jaar in Canada wordt gehouden.

Tweede in poule
De Oranjevrouwen staan tweede in hun poule achter Noorwegen dat met nog twee duels te gaan vijf punten voorstaat.  Reijners hoopt in de duels tegen Portugal en Noorwegen voldoende punten te halen om mee te kunnen doen met de play-offs van de beste nummers 2 en zo alsnog kwalificatie voor het WK af te dwingen.

Martens en Janssen
In de selectie van Reijners zitten twee Limburgse vrouwen:Lieke Martens uit Nieuw Bergen en Dominique Janssen uit Horst. Martens kwam woensdag wel in actie, Janssen zat op de bank.

Logo 1Limburg

Breiwerk aan bomen om ‘Pilotenroute’ te herdenken

Breiwerk aan bomen om ‘Pilotenroute’ te herdenken

Tussen Neeritter en Haelen hangen sinds kort meer dan 2000 stukken breiwerk aan de bomen om de ‘Pilotenroute’ te herdenken waarlangs honderden krijgsgevangenen, joden en bemanningsleden van geallieerde vliegtuigen naar de vrijheid werden geloodst tijdens…

1Lunch: 'Oude dame' uit 1968 gestolen

1Lunch: 'Oude dame' uit 1968 gestolen

Samenwerking tussen de Belgische en Limburgse politie leidt tot acht arrestaties, een drieëneenhalve meter lange reus en Max Verstappen trekt 100.000 bezoekers. Dit en meer, vandaag op het menu van onze 1Lunch...

Programma's