Oproep MKB Parkstad voor hulp winkeliers

Oproep MKB Parkstad voor hulp winkeliers

MKB Parkstad heeft de gemeente Heerlen opgeroepen om de getroffen ondernemers van winkelcentrum 't Loon te helpen bij het vinden van tijdelijke huisvesting in de binnenstad.

De gemeente zou volgens de organisatie voor het midden- en kleinbedrijf de gedupeerde ondernemers financieel moeten bijspringen als het gaat om de inrichting van tijdelijke winkelruimte en de huur daarvan. Als de overheid niet snel schakelt en bemiddelt, zien wij de toekomst voor een aantal ondernemers somber in, met alle gevolgen voor de werknemers en hun gezinnen, zo zegt MKB Parkstad in een brief vrijdag. Ook verhuurders van winkelruimte in Heerlen zouden moeten meedenken over een ondersteuningsactie voor de getroffen kleinere ondernemers. Dat kan bijvoorbeeld via lagere huurprijzen of een benefietactie.

Logo 1Limburg

Viervoudig moordenaar Paul S.: 'Ontzettend veel spijt'

Viervoudig moordenaar Paul S.: 'Ontzettend veel spijt'

Viervoudig moordenaar Paul S. (52) wil volledig van zijn tbs-maatregel af. De Kerkradenaar mag sinds dit jaar met onbegeleid verlof, maar wil nog een stap verder gaan. "Het gaat goed met me." Deskundigen denken dat hij nog twee jaar behandeling nodig…

Tom Dumoulin krijgt Van Gogh cadeau

Tom Dumoulin krijgt Van Gogh cadeau

Tom Dumoulin werd aangenaam verrast door de fabrikant van zijn fietsen. Giant produceerde speciaal voor de Maastrichtenaar een gelimiteerde racefiets, geheel in de stijl van groot kunstenaar Vincent van Gogh.

Programma's