Op verzeuk op bezeuk: Wendy Kokkelkoren

Op verzeuk op bezeuk: Wendy Kokkelkoren

Zondag 9 mei 10:45 | 14:25 | 17:15 | 22:15 en vrijdag 14 mei 16:15 | 18:10 | 22:10 op L1 TV

Sopraan en zangsoliste Wendy Kokkelkoren (1975) heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. De Heerlense zangeres begon haar carrière aan het Conservatorium Maastricht, waar ze Solozang & Opera studeerde.

Sinds 2001 is Wendy de vaste solozangeres van The Maestro & The European Pop Orchestra. Met dit orkest reist zij de hele wereld over.

Ook op privégebied ligt Wendy's hart volledig bij The Maestro & The European Pop Orchestra. Tijdens de eerste gezamenlijke uitvoering sloeg de vonk meteen over tussen orkestleider Guido Dieteren en haar. Inmiddels zijn ze gelukkig getrouwd en hebben ze twee lieve dochters, Emma-Sophie en Annabel.

Samen met Rob zingt ze in de tuin een schitterend en minder bekend “Ave Maria. En daarnaast het mooie “Look for me in rainbow”, van Vicky Brown. De vogels verzorgden ongevraagd maar zeer spontaan het achtergrondkoor.

Tijdens het gesprek met Rob is Wendy openhartig over haar privéleven en haar hoogtepunten tot nu toe.

Kijk naar de tweede aflevering van “Op verzeuk op bezeuk” en ontdek welk spel Wendy kiest in de tuin van Rob.

Intiem en bijzonder
Ook dit jaar komen er op verzoek van pianist Rob Mennen, muzikale gasten op bezoek in zijn (zonnige) tuin in Berg en Terblijt. Om samen in een intieme setting in gesprek te gaan, een spel te spelen en bovenal: mooie muziek uit te voeren.

Door vanuit eenvoud muziek te benaderen ontstaan bijzondere momenten, die Rob en zijn gasten graag met de L1-kijker deelt. Iedere zondag ontvangt Rob een nieuwe gast.

Te zien op zondag op L1 TV, met herhalingen op vrijdagen.

Rob Mennen
De liefde voor muziek zat er al vroeg in bij Rob Mennen. Op zijn zesde begon hij met pianospelen, uiteindelijk resulterend in een conservatoriumstudie die hij Cum Laude afsloot. De afgelopen jaren is Rob vooral te vinden in theaters als begeleider/pianist en toetsenist.

Zo is hij vaste pianist van Jack Vinders en in Nederland vaste pianist/orkestleider van Mirusia, de Australische sopraan die na een carrière bij André Rieu solo verder is gegaan. Regelmatig begeleidt Rob als pianist Ernst Daniël Smid, Suzan Seegers, Brigitte Heitzer en vele andere zangers. Binnenkort is Rob voor het eerst te zien met een eigen theatervoorstelling “Nu wordt het Mennens”.

Op verzeuk op bezeuk

Pianist Rob Mennen nodigt iedere zondag bekende zangers en zangeressen uit in zijn zonnige tuin, die volledig voldoet aan de RIVM-regels. Om samen muziek te maken, een spelletje te spelen en te kletsen, heel puur in een kleine informele setting.

Spatzen 2000 voor het eerst in Wunderbar

Spatzen 2000 voor het eerst in Wunderbar

Muziekfabriek 2021: Damiën van Elburg

Muziekfabriek 2021: Damiën van Elburg

Plankenkoorts: nieuw alternatief podium op L1 TV

Plankenkoorts: nieuw alternatief podium op L1 TV

Óngerwaeg ontmoet Sjaak van Kuëb uit Baarlo

Óngerwaeg ontmoet Sjaak van Kuëb uit Baarlo

Zo ziet het Online Limburgs Schuttersfeest uit

Zo ziet het Online Limburgs Schuttersfeest uit

Tour de L1mbourg: c'est parti!

Tour de L1mbourg: c'est parti!

Logo 1Limburg

Programma's