Onze Buurt: Spelend Kind Kerkrade

Onze Buurt: Spelend Kind Kerkrade

Zaterdag 17 november om 10:43, 11:43, 12:43, 13:43, 14:43, 15:43, 16:45 en 22:17 uur en zondag 18 november om 16:45, 22:15 en 23:15 op L1 TV.

Samen met Ons Limburg, de Limburgse koepel voor woningcorporaties, het Oranje Fonds en de provincie zoekt L1 ook dit jaar naar het beste, mooiste of meest originele initiatief uit de buurt.

We stellen de zes genomineerden voor de Onze Buurt Prijs 2018 voor in filmpjes.

Spelend Kind Kerkrade

Stichting Spelend Kind is er voor alle kinderen in Parkstad. In de locatie in Kerkrade, Einderstraat 15 in hartje centrum, kan speelgoed ingeleverd of afgehaald worden op basis van een ruilsysteem.
Iedereen kan speelgoed inleveren en krijgt daar punten voor op een speciaal pasje. Met die punten kun je weer ander speelgoed meenemen dat op de rekken staat. Kinderen waarvan de ouders zijn doorverwezen door de samenwerkende instanties, krijgen een puntensaldo op hun lidmaatschapspasje.

Andere finalisten

Onze Buurt

Meer over Onze Buurt lees je op www.L1.nl/OnzeBuurt

Logo 1Limburg

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Albanese bende: 'Makelaars durven geen aangifte te doen'

Naar aanleiding van het oprollen van een grote Albanese drugsbende in Geleen werden verschillende partijen, waaronder makelaars, opgeroepen om waakzamer te zijn. De drempel voor makelaars om aangifte te doen als criminelen een woning aanschaffen, is echter…

Negen jaar gevangenis voor Sittardse nepagent

Negen jaar gevangenis voor Sittardse nepagent

De rechter heeft Berry A. (33) veroordeeld tot een celstraf van negen jaar, omdat de Sittardenaar een gewelddadige overval heeft gepleegd in 2017. Hij deed zich destijds voor als lid van een arrestatieteam.

Programma's