Nog volop ruimte voor Joekskapelle en Zaate Hermeniekes op LKZH

Nog volop ruimte voor Joekskapelle en Zaate Hermeniekes op LKZH

Veertien joekskapellen en zaate hermeniekes hebben zich tot nu toe aangemeld voor het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermenieks (LKZH) op 17 november in Swalmen. De organisatie laat weten dat er nog enkele plaatsen beschikbaar zijn.

Lees hier alles over het LKZH:

Gezocht: Limburgs Kampioen Zaate Hermeniekes 2018


Op 17 november 2018 zal de strijd om de titel ‘Limburgs Kampioen Zaate Hermeniekes’ voor de 36e keer losbarsten, dit keer in Swalmen. Joekskepel Kiek Mer, winnaar van het LKZH 2017, is druk bezig met de organisatie van dit muzikale evenement. Er hebben zich inmiddels 14 joekskapellen en/of zaate hermeniekes aangemeld, er zijn dus nog enkele plaatsen beschikbaar. Maar waar zijn we nu eigenlijk naar op zoek en wat mogen jullie van de organisatie verwachten?

Functie-eisen:
- In staat om een 11 minuten durend optreden neer te zetten
- Een muzikaal nootje kunnen lezen is een pré maar absoluut geen must
- Lekker vals is ook een kwaliteit

Wat bieden wij jou:
- Een gezellige avond met collega-muzikanten
- Een mooi podium en een zaal vol fans
- Natje en een droogje (tegen een vergoeding)
- Een kans om een gooi te doen naar de prijs voor meest authentieke kapel, zaatste hermenie of misschien wel Limburgs Kampioen

Voor meer info of een sfeerimpressie van het LKZH door de jaren heen, kijk op www.lkzh2018.nl. Kapellen of hermeniekes die naar aanleiding van dit bericht vragen hebben of misschien twijfelen, kunnen contact opnemen met programma@lkzh2018.nl.

Logo 1Limburg