Nieuwe vastelaovestichting De Laammaekesj opgericht in Zitterd

Nieuwe vastelaovestichting De Laammaekesj opgericht in Zitterd

Drie Sittardenaren, Mitchell Cremers, Maurice Indemans en Rob Sprengers hebben een nieuwe vastelaovesstichting opgericht: De Laammaekesj.

De Stichting moet een leuke bijdrage gaan leveren aan de instandhouding van de “Zittesje vastelaovend”. Ze willen dit doen door het organiseren van activiteiten en evenement(en), door het jaar heen en in de carnavalstijd. Samenwerking met andere organiserende partijen wordt niet uitgesloten.

Lees hier het persbericht van de nieuwe Sittardse vastelaovesklup:

Oprichting Stichting De Laammaekesj is een feit.

Laammaekesj zeen veer allenej.

Hoewel de carnaval nog ver weg lijkt en wellicht door alle Corona perikelen verder weg lijkt dan ooit, dooft het “Vastelaoves virus” bij veel mensen nooit. Zo ook bij Mitchell Cremers, Maurice Indemans en Rob Sprengers. Alle drie, jaren actief geweest binnen de Sittardse carnaval, hebben nu tesamen de Stichting De Laammaekesj opgericht.

“Trots op Sittard en onze Sittardse Carnaval” dat is wat we voelen en uit willen dragen en met dit motto in ons achterhoofd willen we een leuke bijdrage leveren aan de instandhouding van de “Zittesje vastelaovend”, aldus Maurice Indemans.

We willen dit doen door het organiseren van eigen leuke activiteiten en evenement(en), door het jaar heen en in de carnavals tijd, alsook mogelijke samenwerkingen met andere organiserende partijen. Uiteraard zodra het weer verantwoord is.

Naast deze activiteiten hebben we al een aantal super leuke items ontwikkeld waardoor je kunt laten zien dat je óók trots bent op Sittard en onze Sittardse carnaval! “Laammaekesj zijn we immers allemaal”!

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuw ontworpen “Zittesje vastelaoves” vlag. Met het wapen van Sittard en de “skyline” van Sittard geïntegreerd. Het enthousiasme voor deze vlag is enorm en de tweede druk lijkt er al snel aan te komen. “Dat geeft maar weer hoe Sittard en de Sittardse Carnaval leeft onder de mensen. Men is trots op Sittard en wil dit, op deze manier, laten zien en uitdragen”, aldus Rob Sprengers.

“We voelen ons vereerd om dit te kunnen doen en uiteraard dankbaar voor diegene die dit mede mogelijk maken. We hebben geen commercieel doel en zullen opbrengsten gebruiken om weer nieuwe activiteiten te ontplooien en de “Zittesje Luuj” te verrassen met mooie activiteiten en leuke items”, aldus Mitchell Cremers.

De heren kijken uit naar hét moment (post Covid) dat ze de geplande activiteiten en hun evenement mogen gaan delen met iedereen. Het eerste muziekaal evenement staat klaar en belooft een waar Zittesj muzikaal spectakel te worden. De datum giervoor wordt bekend gemaakt zodra we weer op een heerlijke onbezorgde en ontspannen manier feest kunnen vieren.

Tot die tijd kunnen jullie uiteraard terecht op hun socials (FB & Insta) en hun website; www.delaammaekesj.nl voor meer informatie, laatste nieuws, leuke producten en meer en meer en veel meer.

Blerickse liedjesavond opnieuw live op Omroep Venlo

Blerickse liedjesavond opnieuw live op Omroep Venlo

LVK van 60 naar 44 halve finalisten

LVK van 60 naar 44 halve finalisten

Velden wil Gekke Maondaag met zomerversie inhalen

Velden wil Gekke Maondaag met zomerversie inhalen

Actief verenigingsleven versnelde verspreiding Covid in Limburg

Actief verenigingsleven versnelde verspreiding Covid in Limburg

Oud Buuttekampioen Fred Ruijten (Zjwaame) overleden

Oud Buuttekampioen Fred Ruijten (Zjwaame) overleden

L1mburg Centraal: LVK 2022 in Venray

L1mburg Centraal: LVK 2022 in Venray

Logo 1Limburg