Nieuwe doordeweekse programmering L1 Radio

Nieuwe doordeweekse programmering L1 Radio

Presentatoren-caroussel draait op L1 Radio.

Een aantal bekende stemmen van L1 Radio is vanaf maandag 8 januari in andere programma’s te horen. Presentator Tom Jessen vertrekt bij de ochtendshow en Tim op het Broek neemt het stokje over. Hij vormt een duo samen met de vertrouwde ochtendpresentator Maarten Bonnemaijers.

|
De ochtend is het spannendste dagdeel op de radio, met een heel eigen flow. Hoe tof is het Limburg samen met Maarten wakker te maken met het laatste nieuws en lekkere muziek? Tim op het Broek

De verandering van het presentatie-duo in de ochtend wordt gecombineerd met een experiment in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar. Op werkdagen beginnen de live-uitzendingen van L1 Radio een uur eerder, om 06:00 uur.

Op het Broek heeft zin in de nieuwe uitdaging: "De ochtend is het spannendste dagdeel op de radio, met een heel eigen flow. Hoe tof is het Limburg samen met Maarten wakker te maken met het laatste nieuws en lekkere muziek?" Hoofdredacteur Leo Hauben vult aan: "Het is interessant om te zien wat live radio vanaf 06:00 uur ons oplevert. We hopen dat het onze plek in de top 3 van best beluisterde stations in Limburg kan verstevigen.”

Tussen 10:00 en 13:00 uur blijft alles zoals het is: Kris Németh en Ruud Kleinen zorgen daar voor het vertrouwde geluid.

Sjoerd Duijkaerts neemt het oude tijdslot van Tim op het Broek over. Samen met Dennis Ewald zal hij de avondshow, tussen 16:00 en 19:00 uur, gaan presenteren. Zijn vrijgekomen plek tussen 13:00 en 16:00 uur wordt van maandag t/m donderdag overgenomen door Stefan Collaris. Op vrijdagmiddag presenteert L1 een nieuwe stem: Rian Moonen.

De drie best beluisterde radiozenders in Limburg zijn 3FM, NPO Radio 2 en L1. Het gemiddeld marktaandeel van L1 over de eerste tien maanden van dit jaar lag iets onder de 12%.

L1 Radio

Luister L1 Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3.

L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

Logo 1Limburg

Programma's