Nieuwe aanwinsten voor VVV-vrouwenteam

Nieuwe aanwinsten voor VVV-vrouwenteam

De vrouwentak van VVV-Venlo heeft twee nieuwe speelsters gecontracteerd. De 17-jarige Nadine Hanssen uit Brunssum werd van RKTSV overgenomen. Ook de bijna 16-jarige Jeslynn Kuijpers maakt de overstap naar VVV-Venlo.

Nadine Hanssen speelde bij Amstenrade tot en met de B-jeugd. Na de B-jeugd maakte Nadine de overstap naar het KNVB Talententeam in Amsterdam, maar voetbalde bij het vrouwenteam van RKTSV. Hanssen speelt (centraal) op het middenveld. Jeslynn Kuijpers speelde tot dit seizoen bij de Tilburgse vereniging sc 't Zand. De verdedigster maakte ook speelminuten in het shirt van Willem II. Vorig jaar speelde Jeslynn bij de kwalificatie voor het EK onder 17 en op het Nordictoernooi in Denemarken. Kuijpers is ook nu weer geselecteerd voor Oranje, dat deelneemt aan het Nordic toernooi in Finland van 4 tot 9 juli.

Logo 1Limburg

Trucker ondergedoken voor Gele Hesjes: 'Gaat niet werken'

Trucker ondergedoken voor Gele Hesjes: 'Gaat niet werken'

De advocaat van de 47-jarige trucker, die vrijdag een demonstrant van de Gele Hesjes doodreed, is niet te spreken over de acties van deze groepering. "Ik vind dat gewoon een criminele organisatie, mensen die zoiets doen...", zei advocaat Richard Wagemans.

Programma's