Nieuw uit Limburg : Fortitude - HAEVN

Nieuw uit Limburg : Fortitude - HAEVN

HAEVN is een band/duo bestaande uit de Heerlense filmcomponist en muzikant Jorrit Kleijnen en singer-songwriter Marijn van der Meer uit Den Bosch.

Onder de naam HAEVN produceerden ze al diverse reclametunes voor grote merken. Hun nummer Finding Out More werd in 2015 bijvoorbeeld gebruikt voor een campagne van BMW.

Het nummer Bright Lights werd een radiohit in 2016 en in dat jaar speelden ze onder meer twee keer voor een uitverkocht Paradiso.

Op dit moment leggen de heren de laatste hand aan een eigen album. Die plaat verschijnt op 23 februari 2018. Daarmee gaat een langgekoesterde wens van de twee in vervulling. In april is er een clubtour door het hele land.

Vooruitlopend op het nieuwe album is er een single ‘Fortitude’ een nummer over het overwinnen van iets, en over vertrouwen hebben in de liefde van de wereld.

Fortitude van HAEVN staat deze week speciaal in de L1-schijnwerpers als Nieuw Uit Limburg.

Nieuw uit Limburg

De muziekredactie van L1 zet regelmatig releases uit Limburg in het zonnetje. Onder de noemer "Nieuw uit Limburg" wil L1 Radio hiermee extra de aandacht vestigen op kwaliteitsmuziek uit onze eigen provincie.

Meer Nieuw uit Limburg

Logo 1Limburg

Programma's