Nieuw uit Limburg: Dwayne Verheyden ft. Berna Rodriguez - Piërdete

Nieuw uit Limburg: Dwayne Verheyden ft. Berna Rodriguez - Piërdete

Onder het moto ‘weg met La Cintura want wij hebben Dwayne Verheyden’ koos de L1-muziekredactie voor een opmerkelijk zomers liedje uit Montfort.

Dwayne Verheyden, winnaar van de Sjeng in 2007, timmert serieus aan de TexMex-weg met zijn accordeon. Hij is dan ook regelmatig te vinden op de grens van Mexico en Amerika ter inspiratie, maar vooral ook om op te treden. Inmiddels heeft hij zich ook toegelegd op de taal en schrijft hij songs in het Engels en het Spaans.

Voor Piérdete werkt hij samen met Berna Rodriguez uit Las Fenix. Deze dame verdiende haar TexMex sporen al met haar zussen in de formatie Las Fenix.

Nieuw uit Limburg

De muziekredactie van L1 zet regelmatig releases uit Limburg in het zonnetje. Onder de noemer "Nieuw uit Limburg" wil L1 Radio hiermee extra de aandacht vestigen op kwaliteitsmuziek uit onze eigen provincie.

Meer Nieuw uit Limburg

Logo 1Limburg

'Zonder unsafe release kukelt Verstappen ook van podium af'

'Zonder unsafe release kukelt Verstappen ook van podium af'

Volgens Xavier Maassen valt Max Verstappen en het Red Bull-team niets te verwijten na de grand prix van Monaco, ondanks de tijdstraf voor een onveilige pitstop. "Ze hebben alles op alles gezet om naar voren te komen en die winst te pakken, maar gegokt…

Programma's