Nieuw maandelijks cultuurprogramma bij L1 TV

Afbeelding ter illustratie © Bron: L1
MAASTRICHT, 2 september 2010 - Aanstaande zaterdag 4 september zendt L1 TV het nieuwe cultuurprogramma ‘Chapeau! Cultuur’ uit.
Een maandelijks televisieprogramma met een lengte van 35 minuten, waarin ruim aandacht wordt besteed aan de wereld van kunst en cultuur in Limburg en de Euregio. Een vast thema in elke uitzending is de voortgang van de organisatie ‘Via 2018’ die de kandidatuur voorbereidt van Maastricht als Culturele Hoofdstad van Europa in 2018.
Daarnaast zijn er actuele reportages over ( de meest -kan weg) concerten, theater-voorstellingen, exposities en culturele projecten in de hele Euregio en komen tal van kunstenaars, acteurs, musici en producenten aan het woord. Ook krijgen de kijkers tips over de hoogtepunten uit de culturele agenda.
Het progamma wordt gemaakt door Jo Cortenraedt, Ludo Diels, Nira Kakerissa en Janine Kitzen en is een productie van Chapeau! Magazine in samenwerking met L1 TV . Chapeau! Cultuur, zaterdagavond 4 september om 20.42 uur; herhaling zondag om 10.26 uur, 12.26 uur en 14.26 uur. L1 TV is te ontvangen via www.l1.nl, kabel, Ziggo digitaal (kanaal 982) en via Astra-satelliet in een groot deel van Europa.