Natuur en Zo - 9 november

Natuur en Zo - 9 november

Zaterdag 9 november in Natuur en Zo te gast fuchsia- en kuipplantspecialist Hub Stoffels. Dit keer buigt hij zich over de vraag: “Hoe voorkom je een winterdip met bloeiende planten?”

Verder aandacht voor de Friedesse Molen in Neer. Deze oude watermolen op de Neerbeek in Neer heeft klusjesmannen- en gidsen nodig om te kunnen blijven draaien. Boswachter Ellen Luijks is een van de vrijwillige gidsen nu, en zij doet een oproep voor nieuwe collega’s.

In de serie buitengewoon gaat Immy Willekens naar de Roode Beek, een beek waar de bever zich heel erg in thuis voelt en waar hij volop aan het bouwen is geslagen. Ze wordt rond geleid door ecoloog Wim Tegels.

Dat en natuurlijk het weer en het Limburgse nieuws in Natuur en Zo.

|

Natuur en Zo

Iedere zaterdag van 09:00 tot 10:00 uur op L1 Radio speciale aandacht voor het Limburgse land. Met elke week een deskundige gast in de studio, reportages over het buitenleven en natuurlijk nuttige tuintips. Tijdens de uitzending kun je natuurlijk bellen met vragen over tuin, balkon of vensterbank. Vragen, opmerkingen of tips? Mail ons via natuurenzo@L1.

Luister L1 Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

Logo 1Limburg

Programma's