Natuur en Zo - 31 augustus 2019

Natuur en Zo - 31 augustus 2019

Zaterdag te gast Wiel Schins, voorzitter van het geologisch vereniging Limburg. Hij vertelt over welke schatten er allemaal te vinden zijn in de Limburgse bodem. Met speciale aandacht voor de fossielen in de mijnsteenbergen.

Ook een column van Rob van der Linden. In zijn column aandacht voor het fenomeen volkstuin. Zelf heeft hij al meer dan 40 jaar een volkstuin en zijn vereniging - Ons Genoegen te Landgraaf - bestaat dit jaar 70 jaar.

Verder weer een nieuwe aflevering in de serie buitengewoon. Daarin bezoekt Immy Willekens dit keer de tuin bij de oude Pastorie in Beek. Te zien zijn onder meer een loofgang, wilde bijen en een prachtig uitzicht op de landerijen.

|

Natuur en Zo

Iedere zaterdag van 09:00 tot 10:00 uur op L1 Radio speciale aandacht voor het Limburgse land. Met elke week een deskundige gast in de studio, reportages over het buitenleven en natuurlijk nuttige tuintips. Tijdens de uitzending kun je natuurlijk bellen met vragen over tuin, balkon of vensterbank. Vragen, opmerkingen of tips? Mail ons via natuurenzo@L1.

Luister L1 Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

Logo 1Limburg

Programma's