Natuur en Zo - 29 juni 2019

Natuur en Zo - 29 juni 2019

Zaterdag 29 juni in 'Natuur en Zo' is onder meer columnist Rob van der Linden te gast. Hij schreef de column ‘De Groenten van de Graaf’. Die gaat over de historische hof die bij Slot Schaesberg aangelegd is. Van der Linden geeft daarbij ook nog vrijkaarten weg.

Verder aandacht voor de kers. Hierover te gast Paul Van Laer van de Nationale Boomgaardenstichting. Deze is over Vlaanderen actief voor het behoud en beheer van de traditionele boomgaarden. Hij komt vertellen over het grote kersenfeest dat over twee weken plaatsvindt in Bilzen (B).

Meer informatie over het evenement de kers is te vinden op www.boomgaardenstichting.be

In de serie Buitengewoon bezoekt Immy Willekens dit keer niet een tuin, maar is ze in de Australische bush aanbeland, in Neer, bij Liesbeth Uijtewaal. Want achter haar boerderij staan inmiddels maar liefst 900 verschillende Australische plantensoorten.

Dat en natuurlijk het belangrijkste Limburgse nieuws in Natuur en Zo.

|

Natuur en Zo

Iedere zaterdag van 09:00 tot 10:00 uur op L1 Radio speciale aandacht voor het Limburgse land. Met elke week een deskundige gast in de studio, reportages over het buitenleven en natuurlijk nuttige tuintips. Tijdens de uitzending kun je natuurlijk bellen met vragen over tuin, balkon of vensterbank. Vragen, opmerkingen of tips? Mail ons via natuurenzo@L1.

Luister L1 Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A.

Logo 1Limburg

Programma's