Narrenrechtbank Wiecker Tribbenaol uitverkocht: tweede voorstelling gepland

Narrenrechtbank Wiecker Tribbenaol uitverkocht: tweede voorstelling gepland

De kaarten voor de Narrenrechtbank Wiecker Tribbenaol in Maastricht op 24 november zijn nu al uitverkocht. Daarom komt er een extra voorstelling op diezelfde dag in de avond.

Het is de laatste keer dat de Maastrichtse narrenrechtbank een zitting houdt. Lees hier het persbericht:

PERSBERICHT

Tribbenaol populair: tweede voorstelling op 24 november

De Grande Finale van ‘t Wiecker Tribbenaol blijkt mateloos populair. Kaarten voor de laatste narrenrechtbank op zondag 24 november om 14.00 uur waren in mum van tijd uitverkocht. Reden voor de organiserende stichting Revue aon de Maos om een tweede voorstelling te doen die dag. Aanvang is 20.00 uur, kaarten zijn vanaf vandaag in de verkoop via het Theater aan het Vrijthof.

Ed Moenen, voorzitter van de stichting, is trots op de tweede voorstelling. “Dit laat maar weer eens zien dat (humoristische) dialectvoorstellingen enorm in trek zijn. Als nieuwe stichting hadden we dit nooit verwacht. Maar iedereen is enthousiast om ook de tweede editie van de Grande Finale tot een groot succes te maken.”

Bij de Grande Finale worden niet alleen één of meerdere bekende Maastrichtenaren gedaagd, maar komen ook diverse oud-veroordeelden langs. Onder andere diverse ‘Mestreechter artiesten’ krijgen een rol in de laatste editie van de carnavalstraditie. Moenen: “De tweede voorstelling vergt aardig wat regel- en planwerk, maar dat ‘kump good’. We willen geen mensen teleurstellen, dus we gaan voor een tweede uitverkocht huis.”

Logo 1Limburg

Vluchtende bestuurder probeert politieauto te rammen

Vluchtende bestuurder probeert politieauto te rammen

Een auto met een Frans kenteken negeerde in de nacht van vrijdag op zaterdag een stopteken van de politie in Gronsveld. Hierna werd de auto tot in het Belgische Namen achtervolgd. Daarbij probeerde de bestuurder een politieauto meerdere keren te rammen.