Nachtelijke rijen voor Pinkpop-kaarten

Nachtelijke rijen voor Pinkpop-kaarten

Meer dan twaalf uur voor de eerste Pinkpopkaartjes in de verkoop gaan, staan er bij sommige verkooppunten al festivalgangers te wachten.

|

Bij de VVV en platenzaak Satisfaction staan al mensen die verzekerd willen zijn van een kaartje, en ook in Valkenburg wordt er gewacht tot het VVV-kantoor zaterdagmorgen weer open gaat.

Bij Buro Pinkpop in Geleen staan ook mensen te wachten. Die worden zaterdagmorgen onder meer getrakteerd op oude Pinkpop-filmpjes. Voor de VVV in Landgraaf lijkt zelfs al een heuse Pinkpop-camping te zijn ingericht.

Buiten de provinciegrenzen hebben in Hengelo ook al mensen post gevat bij een boekhandel die de kaartjes verkoopt. De voorverkoop begint zaterdagmorgen om tien uur.

Grote namen
Het jaarlijks festival in Landgraaf heeft dit jaar een paar grote namen op de affiche staan. Woensdag bevestigde festivalbaas Jan Smeets de komst van de Rolling Stones. Over de komst van die rockband werd al enkele maanden enthousiast gespeculeerd.

Eerder werd al bekend dat Metallica op Pinkpop-speelt. Net als de Stones heeft deze metalband een grote schare trouwe fans.

Foto's: Sara Malschaert/Hans Janssen/Joep Versteegen/Thomas Kusters/SPL

Bekijk hier de eerdere berichten over Pinkpop 2014>>

Logo 1Limburg

Programma's