Nabeschouwingen amateurvoetbal in L1SPRT Radio - 18 februari 2018

Nabeschouwingen amateurvoetbal in L1SPRT Radio - 18 februari 2018

Nabeschouwingen van een aantal wedstrijden in het amateurvoetbal die zondagmiddag gespeeld zijn.

Wittenhorst - Minor

In de eerste klasse D speelde Wittenhorst tegen Minor uit Nuth. Het duel eindigde zoals het begonnen was want doelpunten vielen er niet. Het was een wedstrijd van de twee keepers. Roy Jacobs van Minor:

HASLOU - RKHSV

Vanmiddag had 4e klasser HASLOU thuis tegen RKHSV uit Heugem de kans om de achterstand van 5 punten op koploper HULSBERG niet verder te laten oplopen. Hulsberg heeft daarbij al 2 wedstrijden meer gespeeld.

Maar Haslou bleek geen schim van zichzelf. Het verloor kansloos met 4-1.

Jef Bonten vroeg na afloop aan trainer Martin Kremers wat er met zijn team aan de hand was

HAELEN - DVO

Koploper Haelen heeft vandaag met 2-1 van de nummer 5 in 3B DVO gewonnen. Het veld was moeilijk bespeelbaar en van aantrekkelijk voetbal was geen sprake.

Haelen kwam al vroeg op voorsprong, kreeg voor rust meerdere kansen om te scoren, maar zag DVO voor rust gelijk komen.

Na rust drukte Haelen door en scoorde 2-1. Het was volgens tariner Patrick Wolters van Haelen absoluut geen leuke pot om naar te kijken, maar zijn ploeg won terecht:

Geusselt Sport - Caesar

Geusselt Sport heeft vanmiddag met 2-3 verloren van Caesar, de nummer 2 in 2G.

De Maastrichtenaren kwamen met 1-0 voor, maar keken bij rust tegen een 1-2 achterstand aan. Na rust vergrootte Caesar het gat tot 1-3, maar Geusselt Sport kwam terug tot 2-3 en voorkwam dat Caesar nog kon scoren. Geusselt Sport bleef met lege handen achter in een aantrekkelijk duel.

Assistent-trainer Peter van Deinen van Geusselt Sport:

PANNINGEN-HELDEN

In de 4e klasse D stond vanmiddag de kraker tussen Panningen en Helden op het affiche. Sowieso al een spraakmakende wedstrijd want een echte dorpsderby tussen Kepèl en Dörp. Zeker in de huidige situatie waar Panningen aan kop gaat met één punt voorsprong, en 'n wedstrijd meer gespeeld - dan achtervolger Helden.

Dat de clubs elkaar weinig toegeven bleek ook vanmiddag, 1-1 was de eindstand. De bezoekers kwamen op 0-1 na 55 minuten. Tien minuten voor het eind kwam Panningen langszij.

Rob Jacobs, trainer van Helden, kon leven met de puntendeling:

KVC Oranje - Wijnandia

Wijnandia had tot vandaag nog geen punt verloren en moest het in Kerkrade tegen KVC Oranje opnemen. De koploper liet geen steken vallen, won met 0-3 en bleef dus ongeslagen. Paul van Putten, trainer van KVC Oranje had zich meer van de wedstrijd voorgesteld.

Uitslagen en standen Limburgse amateurvoetbal

De voetbaluitslagen - van de Topklasse tot en met de vijfde klasse G - worden gepubliceerd in samenwerking met Datawiresport.

Ook de wedstrijden en standen in het damesvoetbal staan in dat overzicht.

Alle standen en het komende programma vind je op www.l1.nl/amateurvoetbal.

L1SPRT Radio

Luister L1SPRT Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A. Meer L1SPRT op L1.nl/L1SPRT

Logo 1Limburg

Programma's

Natuurlijk Limburg

Met Edmond Staal van Het Limburgs Landschap maakt programmamaker Maurice Nijsten wandelingen door een Limburgs natuurgebied.

Postbus 31

Postbus 31 is het best beluisterde programma van L1 Radio, zondag van 09:00 tot 11:00 uur. Via presentator Pieter Kiewied feliciteren Limburgers Limburgers. En Tips voor de zondag.

Klassieke Avond van L1

De Klassieke Avond is iedere zondag op L1 Radio te beluisteren, van 18:00 tot 21:00 uur. De avond begint met een goed gesprek met een muzikale gast, gevolgd door L1-concertopnames.

L1mbo Top 10

L1mbo Top 10, elke maand de tien beste Limburgstalige liedjes, plus een opvallende nummer 11

Het Geluid van Zuid

Het laatste Limburgse muzieknieuws krijg je van Henk Hover.

Wunderbar

Voor de vele liefhebbers in Limburg: Duitse schlagers, blaaskapellen en volkstümliche muziek in Wunderbar, iedere zaterdag van 16:00 tot 19:00 uur op L1 Radio. Presentatie: Rick Cremers.

Limburg Doc

Limburg Doc is dé plek op L1 voor tv-documentaires over onderwerpen uit eigen regio. Tevens een platfom voor jonge makers. Op zaterdag om 18:00 uur en zondag 11:00, 13:00 en 15:00 uur.

Limburg van Boven

We vliegen met een helikopter boven onze prachtige provincie. Zo heb je Limburg nog nooit gezien!

Tijd voor Toen

Tijd voor Toen, met bijzondere beelden van Limburg uit lang vervlogen tijden. Sinds 1997 zijn meer dan 150 afleveringen uitgezonden, door Omroep Limburg TV en later L1. De serie liep tot 2008.

Limburgs Land

Ger Houben is een vaste waarde op L1 Radio met Limburgs Land, iedere zaterdagochtend van 08:00 tot 10:00 uur. Over natuur en milieu in onze provincie en natuurlijk nuttige tuintips.

L1SPRT

L1SPRT maakt dagelijks een rubriek aan het einde van het nieuwsprogramma op tv. Op zaterdag met samenvattingen Jupiler League. Op zondag om 17:40 uur is er een lang sportprogramma.

Blaaskracht

TV-programma Blaaskracht gaat over harmonieën en fanfares. Ieder laatste weekeinde van de maand worden verhalen verteld over het muziekleven. Met ook concert-opnames.

LEF!

LEF! is hét podium voor jong talent uit de wereld van harmonie en fanfare. Een samenwerking van L1 en LBM. Presentatie: Sef Thissen

De Stemming

Interview- en discussieprogramma van L1 Radio met politiek, cultuur, economie, wetenschap en media. Verder debat, een column en altijd live-muziek. Iedere zondag van 11:00 tot 13:00 uur..

L1 Cultuurcafé

Iedere zaterdag op L1 Radio (10:00-13:00 uur) een programma vol kunstzinnige en minder zinnige cultuur. Met o.a. wekelijkse rubrieken De Vereniging en Emil en de Muziek.

Klassieke Gast

Elke zondagavond een goed gesprek met een gast uit de Limburgse klassieke muziekwereld

Óngerwaeg

Óngerwaeg zoekt naar bijzondere verhalen van gewone mensen. Presentator Bas van der Zwaan en 'zijn mannen' reizen door de hele provincie. Dagelijks op L1 TV: 17:00, 19:00, 22:00 uur.

AvondGasten

AvondGasten, met sprankelende gasten. Over politiek, sport, kunst, cultuur, economie en maatschappelijke onderwerpen. Op werkdagen om 17:55, 20:55 en 22:55 uur op L1 TV.

Muziekfabriek

Optreden in de Muziekfabriek op L1 TV staat bij veel Limburgse bands hoog op het verlanglijstje. Roemruchte namen kwamen er al voorbij: Rowwen Hèze, Volumia!, De Heideroosje en Neet oèt Lottum.

Limbourgeois

Limbourgeois is een tv-programma over het goede leven in Limburg (zondag 18:05 uur). Jo Cortenraedt bezoekt culinaire hotspots, recepties, openingen en exposities.

L1NWS

De eerste tv-uitzending van L1NWS is om 17:30 uur, zeven dagen per week. Op ieder half uur wordt deze uitzending herhaald en bij grote actualiteiten is er een 'verse' nieuwsuitzending.

Nieuw uit Limburg

Nieuw uit Limburg: Extra de aandacht voor kwaliteitsmuziek uit onze eigen provincie. Die plaat hoor je dan een week lang heel vaak op L1 Radio!

Plat-eweg

Plat-eweg is het dialect-muziekprogramma van Limburg, samengesteld en gepresenteerd door Henk Hover. Iedere zaterdagmiddag om 13:00 en doordeweeks om 19:00 uur. Met maandelijks de L1 Limbo Top 10.