Nabeschouwingen amateurvoetbal in L1SPRT Radio - 18 februari 2018

Nabeschouwingen amateurvoetbal in L1SPRT Radio - 18 februari 2018

Nabeschouwingen van een aantal wedstrijden in het amateurvoetbal die zondagmiddag gespeeld zijn.

Wittenhorst - Minor

In de eerste klasse D speelde Wittenhorst tegen Minor uit Nuth. Het duel eindigde zoals het begonnen was want doelpunten vielen er niet. Het was een wedstrijd van de twee keepers. Roy Jacobs van Minor:

|

HASLOU - RKHSV

Vanmiddag had 4e klasser HASLOU thuis tegen RKHSV uit Heugem de kans om de achterstand van 5 punten op koploper HULSBERG niet verder te laten oplopen. Hulsberg heeft daarbij al 2 wedstrijden meer gespeeld.

Maar Haslou bleek geen schim van zichzelf. Het verloor kansloos met 4-1.

Jef Bonten vroeg na afloop aan trainer Martin Kremers wat er met zijn team aan de hand was

|

HAELEN - DVO

Koploper Haelen heeft vandaag met 2-1 van de nummer 5 in 3B DVO gewonnen. Het veld was moeilijk bespeelbaar en van aantrekkelijk voetbal was geen sprake.

Haelen kwam al vroeg op voorsprong, kreeg voor rust meerdere kansen om te scoren, maar zag DVO voor rust gelijk komen.

Na rust drukte Haelen door en scoorde 2-1. Het was volgens tariner Patrick Wolters van Haelen absoluut geen leuke pot om naar te kijken, maar zijn ploeg won terecht:

|

Geusselt Sport - Caesar

Geusselt Sport heeft vanmiddag met 2-3 verloren van Caesar, de nummer 2 in 2G.

De Maastrichtenaren kwamen met 1-0 voor, maar keken bij rust tegen een 1-2 achterstand aan. Na rust vergrootte Caesar het gat tot 1-3, maar Geusselt Sport kwam terug tot 2-3 en voorkwam dat Caesar nog kon scoren. Geusselt Sport bleef met lege handen achter in een aantrekkelijk duel.

Assistent-trainer Peter van Deinen van Geusselt Sport:

|

PANNINGEN-HELDEN

In de 4e klasse D stond vanmiddag de kraker tussen Panningen en Helden op het affiche. Sowieso al een spraakmakende wedstrijd want een echte dorpsderby tussen Kepèl en Dörp. Zeker in de huidige situatie waar Panningen aan kop gaat met één punt voorsprong, en 'n wedstrijd meer gespeeld - dan achtervolger Helden.

Dat de clubs elkaar weinig toegeven bleek ook vanmiddag, 1-1 was de eindstand. De bezoekers kwamen op 0-1 na 55 minuten. Tien minuten voor het eind kwam Panningen langszij.

Rob Jacobs, trainer van Helden, kon leven met de puntendeling:

|

KVC Oranje - Wijnandia

Wijnandia had tot vandaag nog geen punt verloren en moest het in Kerkrade tegen KVC Oranje opnemen. De koploper liet geen steken vallen, won met 0-3 en bleef dus ongeslagen. Paul van Putten, trainer van KVC Oranje had zich meer van de wedstrijd voorgesteld.

|

Logo 1Limburg

Programma's