MVV verliest bekerduel van amateurs

MVV verliest bekerduel van amateurs

MVV is in de derde ronde van het bekertoernooi uitgeschakeld. In Groesbeek verloor de Jupiler League-ploeg met 1-0 van de Topklasser Achilles '29. De amateurs gingen vanaf het beginsignaal voor de overwinning.

Sjoerd Winkens leek MVV nog op voorsprong te brengen, toen hij een corner van Daemen inkopte. Scheidsrechter Janssen vond dat de MVV-verdediger geduwd had bij zijn treffer. Even later kreeg Kjell Knops een rode kaart, nadat hij een doorgebroken speler vasthield. Met tien man moest MVV nog twee keer de lat bedanken, voordat het door Twan Smits toch 1-0 werd. Na een half uur spelen werd het weer gelijk in aantal spelers. Achilles topscorer Thijs Hendriks kreeg rood na het slaan van Verdellen.
Verdellen moest later door een botsing met een gebroken neus het veld verlaten. Na rust kon MVV geen aanspraak maken op de gelijkmaker en mocht het van geluk spreken dat het niet erger werd.
Achilles '29 reikte vorig jaar ook al tot de kwartfinales van het bekertoernooi. MVV is na Telstar de tweede betaald voetbalclub die dt bekertoernooi verliest van de amateurs.

Meer MVV-nieuws

Logo 1Limburg

Programma's