Muziekfabriek Unplugged met Limbo Project, Madi en Joep van Wegberg

Muziekfabriek Unplugged met Limbo Project, Madi en Joep van Wegberg

Zaterdag 24 november

In Muziekfabriek Unplugged laten bands en artiesten zich van hun meest ingetogen kant zien.
Presentator/samensteller Henk Hover schotelt je je 5 verrassende acts voor uit het brede scala van de Limburgse pop-scene.

Limbo Project
Het Limbo Project is in oorsprong een soloproject van de Roggelse gitarist en songwriter Roger van Zundert. Hij won hiervoor de Pries väör ’t Limburgs Leed en wist verschillende keren hoge noteringen in de L1mbo top 10 te behalen. Van een projectband met losse muzikanten is Limbo Project uitgegroeid tot een gedegen live-band. Special guest is zangeres Esther Snijders. Meer informatie op www.limboproject.nl.

Madi
De Geleens singer-songwriter Madi Hermens nam vorig jaar afscheid van haar band MADI en koos voor een solocarrière. Van de poppy en vrolijke sound die de band kenmerkte laat Madi zich in de Muziekfabriek van haar fragielste kant zien. De ballads winnen aan zeggingskracht door de haast sobere uitvoering waarbij ze zichzelf begeleidt op piano. Meer informatie op www.madimusic.com.

Joep van Wegberg
In aflevering 8 laat de Horster singer-songwriter Joep van Wegberg nog eens zien wat hij in huis heeft. Zijn ingetogen, poëtische en humoristische liedjes begeleid door meesterlijk gitaarspel zijn een lust voor het oor. Meer informatie op www.joepvanwegberg.com.

Playlist Muziekfabriek Unplugged

Muziekfabriek

Bekijk alle optredens op L1.nl/Muziekfabriek

Logo 1Limburg

Programma's