Vastelaovesvierders welkom! Meld je nu aan!

Vastelaovesvierders welkom! Meld je nu aan!

Nieuw initiatief vanaf 23 februari met de Stichting Stadscomité BBZ Venlo en Brand Bier. Vastelaovesvierders welkom!

Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Top 1111 en VastelaovendGaste

In de middaguren presenteert Ruud Kleinen het radioprogramma de Top 1111 vanaf de boot. Je bent welkom om dit programma bij te wonen!

Daarnaast maakt L1 iedere dag VastelaovendGaste, een 55 minuten durend tv-programma dat we uitzenden vanaf 20.30. Voor deze uitzendingen hebben we al voldoende publiek. Aanmelden voor VastelaovendGaste is dus NIET meer mogelijk.

Vaarschema

Het vaarschema zit er als volgt uit:
23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

De officieuze opening van de vastelaovend in Limburg is een dag later in Venlo tijdens de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting. De felbegeerde gratis polsbandjes voor de Boètezitting worden dit keer op de boot verdeeld. Hoe dat in zijn werk gaat, wordt later deze maand bekend gemaakt.

Meld je aan

De vastelaovesboot biedt ruimte aan zo’n 75 personen. Groepen of verenigingen die een bezoekje willen brengen aan een van de uitzendingen, kunnen zich al inschrijven. Je maakt hiermee kans op een uitnodiging. De redactie neemt dan contact met je op.

De uitzendingen vanaf de boot worden mede mogelijk gemaakt door de Stichting Stadscomité BBZ Venlo en Brand Bier. De Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët is van Rederij Stiphout uit Maastricht.

We zoeken vooral nog publiek voor de Top 1111 op onze aanlegplaatsen in Echt en Maastricht!
De uitzendingen van VastelaovendGaste vanaf de boot zitten allemaal vol. Je kunt je alleen nog opgeven voor het bijwonen van de Top 1111.

Vastelaovesboot 2019

Schrijf je nu in!

Logo 1Limburg