Meer tijd voor ontwikkeling kazerneterrein

Meer tijd voor ontwikkeling kazerneterrein

De ontwikkelaars van het Blerickse Kazerneterrein krijgen opnieuw meer tijd om hun plannen uit te werken.

Die plannen hadden, na eerder uitstel, deze maand klaar moeten zijn. Maar nu blijkt dat de bouw van een voetbalstadion op het kazerneterrein niet doorgaat, is er tijd nodig om de plannen aan te passen, zegt initiatiefnemer Frank Vaessen. In plaats van een stadion moet er een Leisure Dome komen in combinatie met een Event Center.

Evenementen
Bezoekers kunnen dan op het Kazerneterrein terecht kunnen voor evenementen, themamarkten en vrije tijdsactiviteiten als bowlen en gamen. De gemeente benadrukt dat de private partijen zich moeten houden aan de uitgangspunten die Venlo geformuleerd heeft, zoals de inpassing van het historische Fort Sint Michiel.

In de zomer moeten de plannen klaar zijn. Dan is ook duidelijk zijn of de Raad van State akkoord gaat met het aangepaste bestemmingsplan.

Logo 1Limburg

1Lunch: Politicus zoekt 'online bullies' thuis op

1Lunch: Politicus zoekt 'online bullies' thuis op

Man die zijn dode moeder in huis verborg weer voor de rechter, traumahelikopter naar ernstig ongeval, tennisster Demi Schuurs gaat opnieuw meedoen aan de WTA Finals en politicus zoekt mensen op na online scheldkanonnades. Dit en meer in onze 1Lunch.

Programma's