Marleen Rutten pinkt traantje weg bij einde coronacarnaval

Marleen Rutten pinkt traantje weg bij einde coronacarnaval

Ze deed 230 optreden per jaar, nu helemaal niets meer. Marleen Rutten onderging een metamorfose in dit coronajaar. En keek aan het einde van deze carnavalsweek met tranen in haar ogen naar haar optreden op de Boetezitting in Venlo.

Wat corona mij heeft gebracht, is dat er weer emoties binnenkomen. Ik heb de tijd gehad om weer helemaal terug bij mezelf te komen. Met vrienden kunnen buurten, dat heeft me heel veel geleerd over mezelf. Ik zie nu pas, dat wat ik deed niet vanzelfsprekend is. Dat besef ik nu pas. Ik moet blij zijn als iemand naar me toe komt, als mensen geraakt worden. Pas nu doet dat mij dat ook iets. Daardoor barst je wel sneller in tranen uit, maar dat mag ook. Marleen Rutten

Door het wegvallen van haar optredens moest Marleen weer voltijds gaan werken. Dat doet ze nu aan de receptie bij een kliniek in Maastricht. 

"En dat is ook fijn. Als artiest ben je ook bezig met mensen te entertainen, daar wil ik er ook voor zorgen dat mensen stralend de deur uitgaan. Want ik moet toch gewoon de hypotheek en de lasten betalen."

Bekijk hier de hele uitzending

L11 Alaaf

Veel meer over de vastelaovend vind je op L11Alaaf.nl en op L11 Alaaf Facebook:
Luister non-stop naar de leukste vastelaovesliedjes via L11Alaaf Radio.

Einzelgängeroptocht ‘de estafette’ op L1 TV

Einzelgängeroptocht ‘de estafette’ op L1 TV

Volders: 'Steun carnavalswereld geweldig geholpen bij revalidatie'

Volders: 'Steun carnavalswereld geweldig geholpen bij revalidatie'

Lei Meisen: 'Tijd voor een prinses, maar procedure Penn was niet goed'

Lei Meisen: 'Tijd voor een prinses, maar procedure Penn was niet goed'

Buut in Beeld

Buut in Beeld

Carnavalsconcert philharmonie zuidnederland op L1 TV

Carnavalsconcert philharmonie zuidnederland op L1 TV

L1mburg Centraal: hoe haal je in deze tijd het askruisje?

L1mburg Centraal: hoe haal je in deze tijd het askruisje?

Logo 1Limburg