Maikel Schuffelen kroont zich tot Limburgs Kampioen Latje Trap!

Maikel Schuffelen kroont zich tot Limburgs Kampioen Latje Trap!

L1 ging de afgelopen maanden de hele provincie door op zoek naar de drie beste Latje Trappers van Limburg. We hebben ze gevonden en gisteravond in de rust van Roda JC - N.E.C. stak de échte kampioen er met kop en schouders boven uit in het finaleduel: Maikel Schuffelen, 34 jaar, uit Geleen!

In totaal streden zaterdagavond 20 finalisten voor de prestigieuze titel van Limburgs Kampioen Latje Trap, een prijs die voor de allereerste keer werd vergeven. De finalisten werkte voorafgaand aan de wedstrijd Roda JC – N.E.C. Nijmegen eerst een halve finale af.

De drie deelnemers die na afloop van deze ronde de meeste ballen op de lat hadden geschoten gingen door naar de finale, welke werd afgewerkt in de rust van de wedstrijd.

Daarbij schoten Maikel, Jeroen en Kurt - de drie finalisten - ieder vijf ballen van 16-meter afstand. Maikel en Jeroen wisten beide de bal 2 keer tegen het ijzerwerk te schoppen en dus werd het aantal in de voorrondes bepalend. Daarin bleek Maikel dus nét de betere te zijn. Ex Roda JC-speler Roel Brouwers verzorgde vervolgens de prijsuitreiking.

LK Latje Trap

Het LK Latje Trap is een initiatief van organisator L1 en producent Moonen Movies. In totaal namen ruim 100 deelnemers deel aan een viertal voorronden verspreid door de provincie, waarna er dus 20 finalisten zijn overgebleven. Meer informatie over het LK Latje Trap 2018 vindt je op www.l1.nl/latjetrap.

Volg L1 op social media

Volg L1 op de diverse kanalen en deel jouw moment met #LiefdevoorLimburg.

Logo 1Limburg

Blauwe bessen-grootmacht overweegt aandelen te verkopen

Blauwe bessen-grootmacht overweegt aandelen te verkopen

Blauwe bessen-grootmacht abb Growers doet mogelijk de helft van zijn aandelen van de hand. Het bedrijf uit Horst, één van de grootste leveranciers en importeurs van blauwe bessen van West-Europa, staat in de belangstelling van telers uit Oekraïne en Spanje.

Programma's