LVK-Finalist 8: Hoondervel - Welteruste Waereldj

LVK-Finalist 8: Hoondervel - Welteruste Waereldj

Haelen staat als nummer 8 in de finale.

De vastelaovesgroep Hoondervel uit Haelen is 15 jaar actief. Hoondervel komt traditioneel ieder jaar op de11devande11de tot leven om op aswoensdag weer voor 9 maanden in de slaapstand te gaan. Deze knappe kerels stonden al 3 keer in de finale van het LVK. Makers Bas Keltjens uit Neer en Bart Storcken uit Heerlen komen dit jaar met een slaapliedje waarvan je echt niet in slaap kunt raken. "Welteruste Waereldj" is een sarcastisch nachtkusje aan al die mensen die naar bed gaan terwijl de mannen van Hoondervel nog even tot in de late uurtjes verdergaan met vastelaovend vieren.

Kijk hier naar uitzending van de Bekendmaking finalisten LVK live op L1 Radio én L11 Alaaf.

Het liedje

LVK-Finale

Je volgt de finale natuurlijk live bij L1. Vanaf 20:00 live op L1 TV, L1 Radio en hier live op L11 Alaaf.nl. Je vindt daar ook meer info over het stemmen tijdens de finale.

Win 8 VIP-kaarten voor de LVK-Finale!

Stijf uitverkocht binnen enkele minuten... de LVK-finale in Kessel. Maar je kunt er vrijdag 26 januari toch nog bij zijn. Samen met 7 vrienden of vriendinnen word je dan met de limousine thuis opgehaald. En nog belangrijker: ook thuisgebracht. Je viert de finale van het LVK dan als een ware VIP.

Maak hier kans op de VIP-kaarten

Halve Finales

Bekijk hier de halve finales van het LVK in de Muziekgieterij.

Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer

Alles over het LVK vind je op L1.nl/LVK

Vastelaovend

Veel meer over de vastelaovend vind je op L11Alaaf.nl

Logo 1Limburg