LVK-Finalist 11: Don Kiesjot - Is 't 'm noe, of is 't 'm neet?

LVK-Finalist 11: Don Kiesjot - Is 't 'm noe, of is 't 'm neet?

Guttecoven staat als nummer 10 in de finale.

Tweevoudig LVK-winnaar Guus Steinen uit Guttecoven timmert flink aan de weg met zijn nieuwe zanggroep Don Kiesjot. Zo stond hij vorig jaar al meteen in de finale van het LVK.

Liedjes schrijven is de passie van Guus. Don Kiesjot bestaat verder uit zijn dochter Chrissy, Ed Gravee, Bas Kielen en Ronald Claessens. De groep probeert orde in de vastelaoveschaos te scheppen door uit te vinden: is 't 'm noe, of is 't 'm neet?

Kijk hier naar uitzending van de Bekendmaking finalisten LVK live op L1 Radio én L11 Alaaf.

Het liedje

LVK-Finale

Je volgt de finale natuurlijk live bij L1. Vanaf 20:00 live op L1 TV, L1 Radio en hier live op L11 Alaaf.nl. Je vindt daar ook meer info over het stemmen tijdens de finale.

Win 8 VIP-kaarten voor de LVK-Finale!

Stijf uitverkocht binnen enkele minuten... de LVK-finale in Kessel. Maar je kunt er vrijdag 26 januari toch nog bij zijn. Samen met 7 vrienden of vriendinnen word je dan met de limousine thuis opgehaald. En nog belangrijker: ook thuisgebracht. Je viert de finale van het LVK dan als een ware VIP.

Maak hier kans op de VIP-kaarten

Halve Finales

Bekijk hier de halve finales van het LVK in de Muziekgieterij.

Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer

Alles over het LVK vind je op L1.nl/LVK

Vastelaovend

Veel meer over de vastelaovend vind je op L11Alaaf.nl

Logo 1Limburg

1Lunch: Politicus zoekt 'online bullies' thuis op

1Lunch: Politicus zoekt 'online bullies' thuis op

Man die zijn dode moeder in huis verborg weer voor de rechter, traumahelikopter naar ernstig ongeval, tennisster Demi Schuurs gaat opnieuw meedoen aan de WTA Finals en politicus zoekt mensen op na online scheldkanonnades. Dit en meer in onze 1Lunch.