Loting optochtvolgorde OLS 2019: Kögel & Kunst!

Loting optochtvolgorde OLS 2019: Kögel & Kunst!

Op zaterdag 23 maart 2019 is het zover. Het allereerste échte OLS evenement in Sevenum: De officiële loting van de optochtvolgorde van het OLS 2019.

Het wordt een loting als nooit tevoren. Alsof de loting zelf nog niet spannend genoeg is, pakt de Stichting OLS 2019 groots uit met Kögel & Kunst: Een kunstzinnig en kleurrijk spektakel op het grote Raadhuisplein naast de kerk, midden in het centrum van Sevenum. Dit evenement begint om 19.30 uur.

Een viertal schutterijen zal in optocht vanuit het schutterslokaal naar het Raadhuisplein lopen. De presentatie van deze avond wordt verzorgd door Luus van Kempen en Twan Spreeuwenberg. Het programma start met een welkomstwoord door de voorzitter van de organisatie OLS 2019. Hierna vindt de loting plaats, met medewerking van diverse mensen uit Horst aan de Maas en Sevenum. Uiteraard ontbreekt ook het OLS lied niet, met Rob en de Bölkes. Rond de klok van 22.00 uur is het officiële gedeelte afgelopen en openen de nabijgelegen kroegen, die allen voor deze gelegenheid zijn omgetoverd tot schutterslokalen, hun deuren en kan er worden geproost op het OLS 2019 in Sevenum.

Waarom de naam Kögel & Kunst? Dat blijft nog even een mysterie. En wat gaat er dan precies gebeuren? Er is maar één manier om dáár achter te komen.

Kom zelf kijken op 23 maart. Dit wil niemand missen.

OLS

Alles over het OLS bij L1 vind je op L1.nl/OLS

Logo 1Limburg

Programma's