Lois Notten zomerkoningin in Elsloo

Lois Notten zomerkoningin in Elsloo

De 19-jarige Lois Notten zal zaterdag 13 juli het middelpunt zijn tijdens de Parade Mundial, de nieuwe naam voor het 2-jaarlijksfeest Carnaval Mundial, in de historische dorpskern van Elsloo.

Het idee voor de organisatie van het festival is ontstaan in het seizoen 2002/2003 toen Carnavalsvereniging de Sajelaire in Elsloo 50 jaar bestond. Lees hier meer in het persbericht:

PERSBERICHT

Lois Notten zomerkoningin in Elsloo

Afgelopen zaterdag werd onder grote publieke belangstelling Lois Notten uitgeroepen tot Zomerkoningin. Loïs is 19 jaar, studeert communicatiewetenschappen in Eindhoven en woont aan de Stationsstraat in Elsloo. Zij zal het middelpunt zijn tijdens de Parade Mundial (de nieuwe naam voor het 2-jaarlijksfeest Carnaval Mundial) dat dit jaar op zaterdag 13 juli zal plaatsvinden in de historische dorpskern van Elsloo. Zij wordt bij het uitvoeren van haar taken ondersteund door 4 hofdames: Jaimy Habets, Esmee Wagemans, Evi van Osch en Mirre Cremers.

Het idee voor de organisatie van het festival is ontstaan doordat in het seizoen 2002/2003 Carnavalsvereniging de Sajelaire 50 jaar bestond. Omdat 50 geen carnavalesk getal is werd besloten om na het seizoen een zomerfestijn te organiseren. Geen gewone zomercarnaval, maar Elsloo en omgeving laten zien hoe in de hele wereld (carnavals) feesten gevierd worden.

Logo 1Limburg