Live-camera bij Oktoberparade Sittard

Afbeelding ter illustratie © Bron: L1
1Limburg zendt vrijdagavond live beelden uit vanaf de Oktoberparade in Sittard.
Vanaf 19:00 uur is het mogelijk om live vanaf de Markt in Sittard mee te kijken met de Oktoberparade. Een bonte stoet in ‘Dirndl en Lederhose’ trekt dan door de stad, begeleid door harmonieën, fanfares, praalwagens, oude tractoren en diverse artiesten.
Het Oktoberfeest van Sittard wordt jaarlijks door duizenden mensen bezocht en staat volgens National Geographic in de top 10 van beste Oktoberfeesten van de wereld.
Bekijk de live beelden op www.1Limburg.nl

L1 bij het Oktoberfeest in Sittard

L1 is van vrijdag 17 oktober tot en met woensdag 22 oktober bij het Oktoberfeest in Sittard. De uit Beieren overgewaaide traditie heeft zich inmiddels ontwikkeld tot één van de grootste najaarsfeesten van het zuiden.

L1 Radio

L1 Radio is volop aanwezig op het Oktoberfeest. Op vrijdag 17 oktober vanaf 19:00 uur presenteert Henk Hover een bijzondere aflevering van het dialectmuziekprogramma ‘Plat-eweg’ vanuit de mobiele studio naast de L1-Stube.
Een programma dat natuurlijk niet kan ontbreken op het Oktoberfeest is ‘Wunderbar’. Rick Cremers draait op zaterdag 18 oktober vanaf 14:00 uur de beste Duitstalige en volkstümliche (blaas-)muziek, live vanaf het festivalterrein.
Van maandag 20 t/m woensdag 22 oktober is Sittardenaar Tom Jessen vanaf 12:30 uur in de studio naast de L1-Stubevoor een live sfeerprogramma met aandacht voor het laatste Limburgse nieuws. Natuurlijk zijn er ook leuke prijzen te winnen.

L1 TV

L1-programmamaker Tom Doesborg is ook op het Oktoberfeest en maakt daar een 55 minuten durend sfeerprogramma. De Oktoberfeest-vierders en -artiesten komen aan bod, maar er wordt ook achter de schermen gekeken en er is aandacht voor de impact van het feest op de gemeente Sittard-Geleen.

Uitzendingen L1 TV

Zaterdag 25 oktober | 18:00 uur
Zondag 26 oktober | 11:00 | 13:00 | 15:00 uur

L1.nl

Alle informatie over het Oktoberfeest in Sittard en de uitzendingen van L1 daar is terug te vinden op L1.nl/oktoberfeest.