Limburgse artiesten zingen 14 mei op de Avond Van Limburg

Limburgse artiesten zingen 14 mei op de Avond Van Limburg

De Limburgse evenementen-organisaties Nr-Eins en Dusk To Dawn Entertainment) organiseren 14 mei een livestream met Limburgs artiesten vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

Toeschouwers kunnen online tickets kopen om de Avond Van Limburg via een livestream te volgen.  “De artiesten treden op vanuit een intieme kroeg-achtige setting én worden begeleid door een live orkest", zegt Rob Knubben van Nr-Eins. Het programma bestaat uit Andy en Roy, Beppie Kraft, Big Benny, Bjorn en Mieke, Henk en Ton (Janse Bagge Bend), Katja Henz, Marleen Rutten, Marjolein Heijltjes, Martin Hurkens, Pruuf Mar, Shakin DJ’s en Spik en Span.

De Avond Van Limburg moet volgens Knubben in deze tijden een lichtpuntje zijn voor liefhebbers van de Limburgse artiesten.

Lees hier het persbericht:

De Avond Van Limburg: livestream

“Thuis meezingen met jouw favoriete Limburgse artiesten! Een ode aan het leven en de muziek van Limburg!” Dát is het idee van het online evenement “De Avond Van Limburg Live” dat a.s. 14 mei live zal worden uitgezonden vanuit de Muziekgieterij te Maastricht aldus Rob Knubben (Nr-Eins).

“De artiesten treden op vanuit een intieme kroeg-achtige setting én worden begeleid door een live orkest. Daarnaast zullen zij buiten hun eigen repertoire treden en verrassende covers zingen. En als dat al niet verrassend genoeg was zullen ze duetjes zingen met de andere deelnemende artiesten.” aldus Kenny Mordang (oprichter Essential Festival).

Het programma

Een twaalftal artiesten zal optreden en worden begeleid door een vijfkoppig orkest dat de kijkers meeneemt op “een muzikale reis door Limburg” zo valt te lezen op de website. Het programma bestaat uit Andy en Roy, Beppie Kraft, Big Benny, Bjorn en Mieke, Henk en Ton (Janse Bagge Bend), Katja Henz, Marleen Rutten, Marjolein Heijltjes, Martin Hurkens, Pruuf Mar, Shakin DJ’s en Spik en Span.

Kaarten vanaf 6 euro

Kaarten voor het online evenement zijn te koop via de website www.avondvanlimburglive.nl vanaf €6,- per huishouden. Je koopt één kaartje en ontvangt daarna een unieke code én link waarmee je vanaf een apparaat (zoals een laptop of tablet) de livestream kunt volgen.

“Als extra gimmick is het ook mogelijk om een Vip ticket te kopen. Vip gasten komen live in de uitzending op een groot ledscherm in beeld én kunnen op bepaalde momenten ook de interactie aangaan met de artiesten. We verwachten versierde huiskamers en verklede mensen. Dat geeft een extra persoonlijk en warm effect aan de uitzending voor de overige kijkers van de uitzending.” Aldus Mordang.

Initiatiefnemers
Rob Knubben (Nr-Eins) én Kenny Mordang (Dusk To Dawn Entertainment) slaan de handen ineen voor dit initiatief dat volgens hen vooral in deze tijden een lichtpuntje moet zijn voor liefhebbers van de Limburgse artiesten. Het moet vooral ook de afsluiting worden van online concerten en het verlangen naar het aanwezig zijn bij concerten nog even extra aan te wakkeren.

Corona
Alle artiesten worden voor het optreden getest op COVID-19 en kunnen alleen optreden als zij negatief getest zijn.

Aken viert 100-jarig bestaan poppentheater Öcher Schängche

Aken viert 100-jarig bestaan poppentheater Öcher Schängche

L1mbo Top 100 25 jaar: LVK

L1mbo Top 100 25 jaar: LVK

Vastelaovesenquête: Venlonaren waarderen typisch Venlose dagen het meest

Vastelaovesenquête: Venlonaren waarderen typisch Venlose dagen het meest

Zomerfestival Festilaovend Roermond verplaatst naar september

Zomerfestival Festilaovend Roermond verplaatst naar september

Bekende vastelaovesartiesten ondergebracht in nieuwe stal

Bekende vastelaovesartiesten ondergebracht in nieuwe stal

Ed Gravee verlaat Don Kiesjot

Ed Gravee verlaat Don Kiesjot

Logo 1Limburg

Bestuurder ramt boom in Kessel

Bestuurder ramt boom in Kessel

In Kessel is een bestuurder van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. De persoon is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.