Limburgs Kampioensjap Vasteloaves Wages in Susteren krijgt vervolg

Limburgs Kampioensjap Vasteloaves Wages in Susteren krijgt vervolg

Het Limburgs Kampioensjap Vasteloaves wages in Susteren krijgt vervolg. De organisatie zegt dat het evenement op carnavalsdinsdag in 2019 opnieuw zal plaatsvinden.

Het LKVW is een wedstrijdoptocht voor de mooiste wagens van Limburg die door de straten van Susteren trekken. Waageboewesj buurt Sjteivig uit Sittard ging er in 2018 vandoor met de eerste prijs.
Na het evenement heeft de organisatie de koppen bij elkaar gestoken en, luisterend naar de feedback van bezoekers en deelnemers, besloten om een tweede keer de “sjonste vastelaoveswages van Limburg” in Susteren uit te nodigen.

De wagebouwers kunnen zich vanaf 11 september inschrijven op www.lkvw.nl. Om een kwalitatieve en logistieke redenen is ervoor gekozen om een maximumaantal wagens toe te laten. Mocht het maximum overschreden worden, dan zal er door de jury een voorselectie gemaakt worden.
De organisatie gaat er zich met L1 en de Gemeente Echt-Susteren sterk voor maken dat de optocht weer live uitgezonden zal worden op televisie en facebook.


Foto L1: Waageboewesj buurt Sjteivig uit Sittard ging er in 2018 vandoor met de eerste prijs.

Logo 1Limburg