Lijsttrekkersdebatten op L1 TV

Lijsttrekkersdebatten op L1 TV

MAASTRICHT, 21 februari 2011 - In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV debatten uit tussen de lijsttrekkers van de elf deelnemende politieke partijen. Er is een debat tussen de lijsttrekkers van de grote partijen plus de PVV en een debat tussen de kleine partijen. Het zijn de enige debatten in onze provincie waarbij alle lijsttrekkers tegenover elkaar staan.

De debatten, vanuit het provinciehuis, staan onder leiding van Fabienne Nijsten en Jean van Hoof. Wat zijn de verschillen tussen de partijen als het gaat om de toekomst van Limburg? Wie wil met wie de komende vier jaar regeren in het provinciehuis? De Provinciale Staten-verkiezingen zijn op woensdag 2 maart. Op donderdag 24 februari om 20.30 uur is het eerste debat te zien tussen de kleine partijen (GroenLinks, PNL, 50PLUS, ChristenUnie, D66 en Partij voor de Dieren). Op vrijdag 24 februari volgt het debat tussen CDA, PvdA, VVD, SP en PVV.

Beide debatten zijn ook te zien op zaterdag en zondag, eveneens vanaf 20.30 uur. L1 zet ook internet en de sociale media in. Al het verkiezingsnieuws wordt ook gevolgd via www.twitter.com/provstaten2011. Alle radio- en tv-reportages staan op www.L1.nl/Verkiezingen. L1 TV is te ontvangen via www.l1.nl, kabel, Ziggo digitaal (kanaal 982) en UPC (kanaal 30).

Logo 1Limburg

Programma's