Lex Uiting bevestigd voor Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting

Lex Uiting bevestigd voor Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting

En je maakt kans op 4 x 2 polsbandjes om erbij te zijn!

Lex kan niet meer wachte, wachte tot de vastelaovend. En daarom mag het hoge woord eruit: Lex zal optreden op de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting. En nog meer leuk nieuws: je maakt kans op 4 x 2 felbegeerde polsbandjes voor de Zoepkoel.

Laat via L11 Alaaf Facebook weten waarom je ook niet meer kunt wachten!

Reageer hier en maak kans op polsbendjes

Videoclip: Lex Uiting - Wachte

Meer Polsbendjes polsbendjes!

Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. In de middaguren presenteert Ruud Kleinen van 13:00 - 16:00 het radioprogramma de Top 1111 vanaf de boot. Daarnaast maakt L1 iedere dag VastelaovendGaste, een 55 minuten durend tv-programma dat we uitzenden vanaf 20.30 op L1 TV.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht. De officieuze opening van de vastelaovend in Limburg is een dag later in Venlo tijdens de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting. De felbegeerde gratis polsbandjes voor de Boètezitting worden dit keer op de boot verdeeld. Hoe dat in zijn werk gaat, wordt tijdens de Top 1111 gemaakt. Je krijgt namelijk hints wat je moet meenemen om kans te maken.

En op het einde van de middag worden dan de polsbandjes verdeeld. Let op: op=op. Je krijgt 2 polsbandjes per persoon. Degene die het eerste aanwezig is met het juiste voorwerp, krijgt een bonnetje. Daarna kun je op de boot je 2 polsbandjes ophalen. We moeten ieder jaar helaas ook mensen teleurstellen, want er zijn maar een beperkt aantal polsbendjes beschikbaar. Dus wees voorbereid.

Locaties Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët
Locaties Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët

Kom langs en meld je aan!

De vastelaovesboot biedt ruimte aan zo’n 75 personen. Groepen of verenigingen die een bezoekje willen brengen aan een van de uitzendingen, kunnen zich al inschrijven. Je maakt hiermee kans op een uitnodiging. De redactie neemt dan contact met je op. Inschrijven kan via L1.nl/vastelaovesboot.

Dit staat los van de polsbandjes. Daar hoef je je niet voor aan te melden.

Vastelaovesvierders welkom! Meld je nu aan!

De uitzendingen vanaf de boot worden mede mogelijk gemaakt door de Stichting Stadscomité BBZ Venlo en Brand Bier. De Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët is van Rederij Stiphout uit Maastricht.

Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting live op L1 TV

Natuurlijk kun je het 2 maart ook live meekijken op L1 TV vanaf 11:00. Het complete programma zal binnenkort bekend worden gemaakt.

En houd L11 Alaaf in de gaten voor alles over de Vastelaovend! Nieuws, live uitzendingen, foto's, de handige evenementenkalender en natuurlijk heel veel prijzen!

L11 Alaaf

Veel meer over de vastelaovend vind je op L11Alaaf.nl en op L11 Alaaf Facebook:

Logo 1Limburg