LEF! met Cas Limpens en Jan Cober

LEF! met Cas Limpens en Jan Cober

Zondag 25 februari 10:00 - 12:00 - 14:00 - 16:00 - 17:00

Liefde voor (klassieke) muziek en jonge talenten uit de hafa-wereld staan centraal in LEF! Met presentator Sef Thissen. Deze week begint een nieuwe serie van zes afleveringen.

Aflevering 1

In deze aflevering Cas Limpens uit Nuth (kleine trom). De 11-jarige Cas is lid van de Koninklijk Erkende Fanfare St. Caecilia uit Wijnandsrade.

De andere gast is de bekende Limburgse dirigent Jan Cober, sinds eind 2016 (weer) chef-dirigent van de Koninklijke Harmonie van Thorn. Daarnaast is Cober regelmatig gastdirigent bij orkesten in binnen- en buitenland.

LEF! is een samenwerkingsproject van L1 en de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM). De jonge talenten in LEF! zijn allemaal winnaars – in hun divisie – van de jaarlijkse Finale Jonge Solisten van de LBM.

Zie ook: L1 geeft ruim baan aan jong talent LBM

LEF!

Op zondag om 10:00, 12:00, 14:00, 16:00 en 17:00 uur. Talentenprogramma in samenwerking met Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM). Alle afleveringen zijn te bekijken via L1.nl/LEF

Logo 1Limburg

Pinkpop: wat was top, wat was een flop?

Pinkpop: wat was top, wat was een flop?

Na drie dagen festival maken onze verslaggevers de balans op. Welke artiesten vielen in de smaak, welke artiesten hoeven niet meer terug te komen, op wie wordt gehoopt voor volgend jaar?

Programma's