L1SPRT Radio: Superstart voor Lions in BENE-League, BEVO gelijk

L1SPRT Radio: Superstart voor Lions in BENE-League, BEVO gelijk

Lions

OCI Lions is de competitie in de BENE-League met een klinkende overwinning begonnen. Weer terug in de Stadssporthal in Sittard werd Fiqas Aalsmeer met 36-24 verslagen. Twee weken geleden versloeg Lions Aalsmeer in de strijd om de Supercup ook al met overmacht. In Houten werd het toen 29-23.

Lions zag Nuno Rebelo al binnen twee minuten tegen een rode kaart aanlopen na een harde verdedigende actie, maar wist wel raad met de Noord-Hollanders. De Sittardse ploeg speelde geconcentreerd en stond na 18 minuten al met 13-7 voor. Bij rust was de stand 17-10.

Ook na de hervatting wist Lions met Roel Adams in de gelederen veelvuldig het doel van Aalsmeer te vinden. Bij het slotsignaal was het verschil met Aalsmeer mede dankzij uitstekende reddingen van doelman Luuk Hoiting opgelopen tot 12 treffers.

De Sittardse ploeg gaf dus direct haar visitekaartje af. Trainer Mark Schmetz:

Bekijk hier de beelden:

BEVO

De mannen van Herpertz Bevo HC hebben in de eerste wedstrijd in de BENE-League de punten gedeeld met Sporting Nelo. In Sporthal De Heuf in Panningen werd het 29-29.

Een teleurstelling voor trainer Jo Smeets:

L1SPRT Radio

Luister L1SPRT Radio via L1.nl/Radio of op FM 95.3 en 100.3. L1 Radio is ook via DAB+ te beluisteren, op kanaal 7A. Meer L1SPRT op L1.nl/L1SPRT

Logo 1Limburg

Programma's